Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Old Knight Online Tayfa

TheDefinity

777
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,931
2,372
113
Dostlar selam 2004 2005 senesinde bu oyuna başlamıştık 22 sene geçmiş anıları öylece duruyor geçen 22 senede hiçbir şeyden o dönemki tadı ve bağlılığı alamadık.
Şimdi ara ara bakıyorum Youtubeden videolara falan ben Cypherdaydım HeaveN clanı vs vardı
Başka bir swde 000000 diye bir karakter F9devil vs vardı. Diezde ismini unuttuğum sağlam mageler vardı.
Şuan aktif oynayan var mı aranızda nasıl oyunun havası ? Yeni sw duyurusu gelirse bir ihtimal yine dönebilirim

Introsu

Urbester

TheStr0m Mage

0000000

19 sene önce yüklenen videolar. 😢😢

Son düzenleme:

Dentist4040

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,434
310
83
Ulan harbı ne bağımlık yapmıştı bende efsane zamanlardı gerçekten aklıma gelen benım serverlar dolu olunca atıyorum cyper 1 e girmek için premıum da yok tanı sureklı zorlardık space enter yapardık sureklı aposlarda Çar kasardık ne gunlerdı coxp kurardım messenger kospu vardı
Gece gece nereden aklına geldı

nck1967

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
914
339
83
8 yaşımda falan başlamıştım kınayta ama pvp serverlarında oynadım hep usko falan başladığım olmuştu ama beni daha çok pk atmak sarıyordu oyunun pvpsi bile acayip zevk veriyordu homeko pvpde oynadım türkko vardı orda çar çalardım pro destekli kareli s olan bi iki çar çalmıştım çaldığım Facebook hesabında hala fotoğrafları duruyor pvpsinin bile yeri ayrı

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,308
10,486
113
Bu hayatta gerçekten sevdiğim tek bağımlılığım bu oyundu.Gece gündüz demeden oynardım 15 sene önce.Akşama kadar kasılır gecede pazar kurup uyurdum 4-5 saat sonra kalkar geri başlardım.Ulan ne günlerim geçti be

TheDefinity

777
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,931
2,372
113
Bu hayatta gerçekten sevdiğim tek bağımlılığım bu oyundu.Gece gündüz demeden oynardım 15 sene önce.Akşama kadar kasılır gecede pazar kurup uyurdum 4-5 saat sonra kalkar geri başlardım.Ulan ne günlerim geçti be
Aynı dost ben de sabahlara kadar Harpy raven falan takılırdım sonra okul. Bazen derse girmez cafeye okuldan eve direkt oyuna. Yemeği bile pc başında yerdik.

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,918
32,486
113
Gelmiş geçmiş en iyi online oyundur şimdikiler yemin ederim bunun yanında bir hiç şu oyunun tadını almayan adam ne demek istediğimi anlamaz harbi bi dönem aşkdı şu oyun sevdası uğruna millet char için araba satıyordu

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
2,772
113
hayat şartlarıda kötü oldu doğru ama o en mutlu yıllarımızda daha çoluk çocuktuk bi sorumluluğumuz yoktu sorumluluk artınca hayatta tek amacın iş ev iş ev kendine vakit ayıramıyo insan mutsuzluğumuzun en başınıda bu standart aynı döngü çekiyo

KoreanWhiteTiger

You Think You Know Me
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,394
492
113
Dostlar selam 2004 2005 senesinde bu oyuna başlamıştık 22 sene geçmiş anıları öylece duruyor geçen 22 senede hiçbir şeyden o dönemki tadı ve bağlılığı alamadık.
Şimdi ara ara bakıyorum Youtubeden videolara falan ben Cypherdaydım HeaveN clanı vs vardı
Başka bir swde 000000 diye bir karakter F9devil vs vardı. Diezde ismini unuttuğum sağlam mageler vardı.
Şuan aktif oynayan var mı aranızda nasıl oyunun havası ? Yeni sw duyurusu gelirse bir ihtimal yine dönebilirim

Introsu

Urbester

TheStr0m Mage

0000000

2 . Strom videosu diez 1453 fire drake öncesi bende KB deydim Mansur lideridir Blacklord. Stromda İdris ve Cüneyt vardı.

TheDefinity

777
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,931
2,372
113
2 . Strom videosu diez 1453 fire drake öncesi bende KB deydim Mansur lideridir Blacklord. Stromda İdris ve Cüneyt vardı.
Ne yapıyorlar şimdi dost iletişim var mı hala? Thestr0m bence en iyi lr mageydi. Urbester de en iyi fr mage. Oyunda bildiğim en iyi magelerdi.

KoreanWhiteTiger

You Think You Know Me
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,394
492
113
Ne yapıyorlar şimdi dost iletişim var mı hala? Thestr0m bence en iyi lr mageydi. Urbester de en iyi fr mage. Oyunda bildiğim en iyi magelerdi.
Chari sattılar zaten kaç yıl olmuş çoluk çocuğa karışmışlardir muhtemelen. Öyle pek bi playerlikleri yoktu item farkı diyelim. O zaman itemi olan herkes bi şekilde efsane oluyordu. Blood ve Tormentorsda daha sağlam mageler vardı yoksa.

ksero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
477
149
43
Ne kadar uğraştık ya! Wariorr:) bu oyunu da böyle nerede görsem karşıma çıksa yaşlandığımı hissediyorum

Nazo987

Feleğe Dayandım Gülümmm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,935
3,457
113

Introsu

Urbester

TheStr0m Mage

0000000

zeroda 1bp 1 asas farm atıyom kanka kxp var ama beni ilgilendirmiyo ben legal şekilde günlük 2 gb paramı kasıyom

cgslmali1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,006
299
83

Introsu

Urbester

TheStr0m Mage

0000000

Günaydın. Gözlerim yaşlı...

Visitor

🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,920
2,057
113
Ben srocuydum Silkroad online her türlü tokatlar diyorum knighti ve benzeri oyunları Azmi kervan çektik jangan yollarinda

Byscream1990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,466
494
83

Introsu

Urbester

TheStr0m Mage

0000000

Nttgame satın almadan öncesi ve sonrası olarak 2 ye ayrılır bende çocukluğumuz gençliğimiz ah ah azad Güneş clani kero Kunt 🥹