- 39,578
- 33,775
- 113
30 bet çok la düşür biraz30 betten 100 fs deniyorum şimdi kanka
30 bet çok la düşür biraz30 betten 100 fs deniyorum şimdi kanka
Dostum bol şans bana Floating dragon hold spin düz her zaman ödedi. 20 betten az bir deneme yapılabilir gold veya dragon yakalamak için 👋Merhaba arkadaşlar, Site ve oyun önerisi almak istiyorum şöyle bi etkinlik yapalım önerilen oyunda 3k deneme yaparım 10k olursa öneren kişiye şans parası atalım. Oyunları secicem. + Olarak güzel maç denk gelirse de bir iki tekli alıp yine şans paraları dagitabiliriz şansımız bol olsun buyrun 😊🙏💯
Sonra madame destny denesene kanka bazen güzel ara ödemeler atıyor.30 betten 100 fs deniyorum şimdi kanka
2mac deneyelim futbol geçiyorsanMerhaba arkadaşlar, Site ve oyun önerisi almak istiyorum şöyle bi etkinlik yapalım önerilen oyunda 3k deneme yaparım 10k olursa öneren kişiye şans parası atalım. Oyunları secicem. + Olarak güzel maç denk gelirse de bir iki tekli alıp yine şans paraları dagitabiliriz şansımız bol olsun buyrun 😊🙏💯
Son spinde 10x attı 300 TL ye 3k oldu tekrar kasa ama cikacam bundan30 betten 100 fs deniyorum şimdi kanka
Deniyim bunu daSonra madame destny denesene kanka bazen güzel ara ödemeler atıyor.
İyi zarar ettirmemis vicdan yapacaktık aqSon spinde 10x attı 300 TL ye 3k oldu tekrar kasa ama cikacam bundan
Bol şans kardoDeniyim bunu da
bu oyuna bak reis yanılmazsınsüper gmmy strike
Kanka balıkçı dene biraz o zamanUlan 30 betten 100 fs de bı kere spine gieemedik 20 betten de o kadar oyun denedik giremedik
3k ile hacksaw oynuycak hali yok 🤭Herkes pragmatik önermiş inanılmaz cidden parayı çöpe atmayı ne çok seviyorsunuz dümdüz dolandırıcı pragmatik🤔
kral net ve net olarak söylüyorum ki wild wild richesMerhaba arkadaşlar, Site ve oyun önerisi almak istiyorum şöyle bi etkinlik yapalım önerilen oyunda 3k deneme yaparım 10k olursa öneren kişiye şans parası atalım. Oyunları secicem. + Olarak güzel maç denk gelirse de bir iki tekli alıp yine şans paraları dagitabiliriz şansımız bol olsun buyrun 😊🙏💯
Hacksaw diye bişey dediğimi sanmıyorum3k ile hacksaw oynuycak hali yok 🤭
20 betten 100 spinde bı kere bonusa girdi 900 ödedi kasa 2.6Sonra madame destny denesene kanka bazen güzel ara ödemeler atıyor.
Aha şimdi deniyorum bakalım 20 betten 100 spinkral net ve net olarak söylüyorum ki wild wild riches
Bu da olmadı desene. Kral spordan devam et sen iyisi slotta böyle böyle parçalanır bu para.20 betten 100 spinde bı kere bonusa girdi 900 ödedi kasa 2.6
Kanka 3k ile ya max vurursam işte 3k ile slot filan oynanmaz zattenHacksaw diye bişey dediğimi sanmıyorum
Twin spin xxxtreme var netentin ya batırır ya uçurur pragmatik gibi batma garantisi yok20 betten 100 spinde bı kere bonusa girdi 900 ödedi kasa 2.6