- 4,443
- 2,654
- 113
Hem Yunanistan'da maç hem de oli favori gösteriliyor. Yine bir başarı yapamaz mı Fenerbahçe ne diyorsunuz? Ben Fenerbahçe alır diye tahmin ediyorum ama sizinde düşüncelerinizi göreyim.
Hem Yunanistan'da maç hem de oli favori gösteriliyor. Yine bir başarı yapamaz mı Fenerbahçe ne diyorsunuz? Ben Fenerbahçe alır diye tahmin ediyorum ama sizinde düşüncelerinizi göreyim.
Geceki Clevelandın Fenere göre daha çok şansı vardi rezil rüsva oldular öyle diyeyimHem Yunanistan'da maç hem de oli favori gösteriliyor. Yine bir başarı yapamaz mı Fenerbahçe ne diyorsunuz? Ben Fenerbahçe alır diye tahmin ediyorum ama sizinde düşüncelerinizi göreyim.
Ne alaka bu nasıl bir kafa sendeki 😃fenerin olduğu yerde mağlubiyet ve mağduriyet vardır olympiakos banko
Gelirmi aksama sağlam bir kupon dostOli hardcore yırtar makattan feneri
Gelecek kralGelirmi aksama sağlam bir kupon dost
Adamın her kelimesi doğru, neresini beğenmedinNe alaka bu nasıl bir kafa sendeki 😃
akşama makatını açık tut biz finale çıkarken sen yelletirsinAdamın her kelimesi doğru, neresini beğenmedin
Saati kurup bekleyelim dost bol bol şanslarGelecek kral
Ne doğrusu Fenerbahçe basketbolu konuşuyoruz. Türkiye'nin basketbolda en büyük takımı bu takım. Futbol takımı ile kıyaslamayın 😃Adamın her kelimesi doğru, neresini beğenmedin