Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Olympiakos & Fenerbahçe Tahminleriniz

Olympiakos-Fenerbahçe

• Olympiakos

Kullanılan: 35 61.4%
  • Fenerbahçe

Kullanılan: 22 38.6%

• Kullanılan toplam oy
    57
Kupon Miktarı
0
Kupon Oranı
0.00

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,443
2,654
113
Hem Yunanistan'da maç hem de oli favori gösteriliyor. Yine bir başarı yapamaz mı Fenerbahçe ne diyorsunuz? Ben Fenerbahçe alır diye tahmin ediyorum ama sizinde düşüncelerinizi göreyim.

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,969
9,411
113
Fener nereye alıyor ilk çeyrek önde olur sonra fark yer menerbahcem

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,536
838
113
Zor yunanlar alır maçı

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,671
1,264
113
Hem Yunanistan'da maç hem de oli favori gösteriliyor. Yine bir başarı yapamaz mı Fenerbahçe ne diyorsunuz? Ben Fenerbahçe alır diye tahmin ediyorum ama sizinde düşüncelerinizi göreyim.

olympiakos icin cok neden var 1.si 2017 finaliydi heralde rovansi almak fener ezerek yenmisti..

2.si son 2 sezondur oly fener catismasi var psikolojik olarak hazirlanma sekilleri olmustur.

3.su adamlar ev sahibi 2010 cska donusunden sonra hasret kaldilar kupaya taraftarinin onunde 3.luk macina cikmazlar..

son olarak bench kisminda oly feneri ikiye katliyor yani fenerde faul problemine girdigi an oyundan dusuyor olyde uzun ve kisa rotasyonu cok genis..

malesef oly farkli galibiyetle finale adink yazdirir..

belki ama belki 2.periyot fener bi adim onde olabilir ama kalan periyotlar oly ezer..

dgknsar18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,667
1,740
113
İmkansız değil ama çok zor zaten bu maçı alırsa kupa gelir bu maçın galibi kupayı alır

sulo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,764
2,546
113
tribün baskısı maçı alır

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
19,453
11,693
113
Geceki Clevelandın Fenere göre daha çok şansı vardi rezil rüsva oldular öyle diyeyim

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,548
3,460
113
Bu sene şampiyon oli bu maç özeline gelirsek ters köşe yapacak herkes alt oynadi ama bu maç üst olacak

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,536
838
113
Adamın her kelimesi doğru, neresini beğenmedin
Ne doğrusu Fenerbahçe basketbolu konuşuyoruz. Türkiye'nin basketbolda en büyük takımı bu takım. Futbol takımı ile kıyaslamayın 😃