Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Olympiakos & Fenerbahçe Tahminleriniz

Olympiakos-Fenerbahçe

• Olympiakos

Kullanılan: 35 61.4%
  • Fenerbahçe

Kullanılan: 22 38.6%

• Kullanılan toplam oy
    57
Kupon Miktarı
0
Kupon Oranı
0.00

demir41

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
460
522
93
Olympiakos bu senenin şampiyonu zaten

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,443
2,654
113
Oli bu sene güçlü tabiiki ama Fenerbahçe de zor maçlarda çok başarıları var. Neden bir başarı daha yapmasın ki

recentgod37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,771
1,060
113
Oli bu sene güçlü tabiiki ama Fenerbahçe de zor maçlarda çok başarıları var. Neden bir başarı daha yapmasın ki
Ya geçen sene pana yarı finalinde yazılanların aynısını yazıyolar. Adam 4-5 eşleşmesinden 3-1 domine ederek çıkmış takıma takım haftaladır çok formsuz diyo he de geç :D

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,537
838
113

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,304
1,251
113
Yarı finalin ve finalin favorisi olmaz. Baskette gelenler hakederek geldikleri için ortada geçer.

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,443
2,654
113
Ya geçen sene pana yarı finalinde yazılanların aynısını yazıyolar. Adam 4-5 eşleşmesinden 3-1 domine ederek çıkmış takıma takım haftaladır çok formsuz diyo he de geç :D
Bu sene sakatlıklardan euroligin son haftalarında evet düşüş yaşadı fener ama eksiklikleri bitti daha motiveler hem de . Sadece tahmin ediyoruz tabiiki ama ben fenerin kazanacağını düşünüyorum fikrim böyle. Yanıladabiliriz sonuçta tahmin işi.

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,013
13,872
113
Sen iyi misin yazdıkların duruyor orda bir sakin ol. İnsanlara dalaşma insan gibi fikirlerini yaz. Niye ortamı veriyorsun az sakin
Benim yazdıklarımı okuyabilmişsin anlamada anlamışsın insan gibi yazmışım , bir tık sen gerildin gibime geldi