- 13,013
- 13,872
- 113
Akşam sende burda ol 10 sayı altı oli kazanırsa sana 1 k şans parası,akşama makatını açık tut biz finale çıkarken sen yelletirsin
Ama kaybederse ??? Yiyormu makatın
Akşam sende burda ol 10 sayı altı oli kazanırsa sana 1 k şans parası,akşama makatını açık tut biz finale çıkarken sen yelletirsin
Konu oli basket ha gs nerden çıktıNe doğrusu Fenerbahçe basketbolu konuşuyoruz. GS basketi fenerle mi kıyaslıyorsun gerçekten 😃
tamam anlaştık ama sen o 1kyı almam makat delinecek ya delinen donun yerine yeni don alırsın kendineAkşam sende burda ol 10 sayı altı oli kazanırsa sana 1 k şans parası,
Ama kaybederse ??? Yiyormu makatın
DüzelttimKonu oli basket ha gs nerden çıktı
Senin ben o kafanıtamam anlaştık ama sen o 1kyı almam makat delinecek ya delinen donun yerine yeni don alırsın kendine
iyi la bende en azından kafa var sende oda yokSenin ben o kafanı
Bende düzelteyim, doğru Fenerbahçe Avrupa’da. İle sayılı takım içinde ama bugün işleri çok çok zor kaç haftadır aşırı formsuz takımDüzelttim
20:00 da burda ol bende ne var ağzının ortasına vurunca anlarsıniyi la bende en azından kafa var sende oda yok
Sen niye insanlara saldırıyorsun böyle. Bu neyin hıncı.20:00 da burda ol bende ne var ağzının ortasına vurunca anlarsın
aynen aynen çok uzaklaşma20:00 da burda ol bende ne var ağzının ortasına vurunca anlarsın
Kime saldırdığımı gördünSen niye insanlara saldırıyorsun böyle. Bu neyin hıncı.
Ya geçen sene pana yarı finalinde yazılanların aynısını yazıyolar. Adam 4-5 eşleşmesinden 3-1 domine ederek çıkmış takıma takım haftaladır çok formsuz diyo he de geçOli bu sene güçlü tabiiki ama Fenerbahçe de zor maçlarda çok başarıları var. Neden bir başarı daha yapmasın ki
Sen iyi misin yazdıkların duruyor orda bir sakin ol. İnsanlara dalaşma insan gibi fikirlerini yaz. Niye ortamı veriyorsun az sakinKime saldırdığımı gördün
Bu sene sakatlıklardan euroligin son haftalarında evet düşüş yaşadı fener ama eksiklikleri bitti daha motiveler hem de . Sadece tahmin ediyoruz tabiiki ama ben fenerin kazanacağını düşünüyorum fikrim böyle. Yanıladabiliriz sonuçta tahmin işi.Ya geçen sene pana yarı finalinde yazılanların aynısını yazıyolar. Adam 4-5 eşleşmesinden 3-1 domine ederek çıkmış takıma takım haftaladır çok formsuz diyo he de geç![]()
Benim yazdıklarımı okuyabilmişsin anlamada anlamışsın insan gibi yazmışım , bir tık sen gerildin gibime geldiSen iyi misin yazdıkların duruyor orda bir sakin ol. İnsanlara dalaşma insan gibi fikirlerini yaz. Niye ortamı veriyorsun az sakin
UmarımUmarım FENERBAHÇE kazanır