- 301
- 76
- 43
Bol şanslarVelez Sarsfield
Deportivo Armenio İY 1.5 üst oynadık
ümidimiz yok ancak gelirse beğenen şans dileyen 1 kişiye 500tl sigara parası atarız
Bol şanslarVelez Sarsfield
ümidimiz yok ancak gelirse beğenen şans dileyen 1 kişiye 500tl sigara parası atarız
seç birini roll açsın (beni seç)olur nasıl yapıyoz
Ne şansı geldi bile 😀Bol şanslar
şansın bol olsunVelez Sarsfield
Hamzayi seç rol açsın daha fazla kişi faydalansınolur nasıl yapıyoz
bu abi birimiHamzayi seç rol açsın daha fazla kişi faydalansın
bence 2 kişiye ver ijtiyacı görülürÇok teşekkürler arkadaşlar diyorum ki 300-300 mü yolluyayım sigara parası yolsa tek kişiye 500 düz mü
Seçtim kral yap nasıl yapıyor isenseç birini roll açsın (beni seç)
Senin için demedim ben de kullanmıyorum zaten belki ihtiyacı olan alır diyeSigara deilde sabaha yok için lazım sigara kullanmiyorum
Bol bol şanslar dostVelez Sarsfield
ne içirdiniz adama duramıyor yerinde@tahir1603 aynaya bakıpta mı gülüyon la![]()
bizim geç kalmışlıkBol bol şanslar dost
bu bişey içmemiş bence buna üfürmüşler ondan duramıyone içirdiniz adama duramıyor yerinde
Beddua ettiğin adama @Erhan2121 e metiyeler düzüyordun bugün hayat acımasız olmalı kara kardeş@tahir1603 aynaya bakıpta mı gülüyon la![]()
adamsınSeçtim kral yap nasıl yapıyor isen
ozaman başka şimdi başka sövmedim haksızlık yaptığını düşündüm gerekeni söyledim şimdi adaletli davranıyor aman bozulmasınBeddua ettiğin adama @Erhan2121 e metiyeler düzüyordun bugün hayat acımasız olmalı kara kardeş
dm attımSeçtim kral yap nasıl yapıyor isen
bu arada kıskandın mı hayırdır laBeddua ettiğin adama @Erhan2121 e metiyeler düzüyordun bugün hayat acımasız olmalı kara kardeş
Seni seçmeyince adaletsiz seni seçince adaletli oluyor senin adalet anlayışın çok kişisel gibi geldi bana kardeşimozaman başka şimdi başka sövmedim haksızlık yaptığını düşündüm gerekeni söyledim şimdi adaletli davranıyor aman bozulmasın![]()