Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı omer19051905 / Kombine

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
1.80

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,702
53,496
113
Beddua ettiğin adama @Erhan2121 e metiyeler düzüyordun bugün hayat acımasız olmalı kara kardeş
Forum da bazen insanlar insanlari yanlış anlayabiliyor herkesin dilin de bir gruplasma vardi ole birseyin söz konusu olmadığını cümle aleme gösterdik forumda muhabbetimiz ayrıdır ama iş adalete gelirse babam bile olsa onu listeye dahil etmem çok şükür az çok kendimizi ispat ettik bu forum da

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,841
9,038
113
Seni seçmeyince adaletsiz seni seçince adaletli oluyor senin adalet anlayışın çok kişisel gibi geldi bana kardeşim:)
yok seçmekle alakası yok o gün haksızlık yaptı doğruya doğru gereken neyse onu söyledim. ha methiyeler de düzmedim seçsin seçmesin daha umrumda olmaz bundan önce gördün mi ki herhangi bir roll de böyle sorun cıkardığımı sadece o gün öyle oldu ve bitti.

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,702
53,496
113
yok seçmekle alakası yok o gün haksızlık yaptı doğruya doğru gereken neyse onu söyledim. ha methiyeler de düzmedim seçsin seçmesin daha umrumda olmaz bundan önce gördün mi ki herhangi bir roll de böyle sorun cıkardığımı sadece o gün öyle oldu ve bitti.
O rolde de ben sonradan dahil oldum liste yapilmisti ama yanlış yapilmisti bastan listeci olsam sorun olmaz di

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,890
24,858
113
Tekrarı olmaz umarım kara kardeş üzülmesini istemem kimsenin bakma güldüğüme amacım dalga geçmek değil tebessüm ettiğim zaman gulme emojisine basıyorum istemsizce kişisel algılama:)

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,841
9,038
113
O rolde de ben sonradan dahil oldum liste yapilmisti ama yanlış yapilmisti bastan listeci olsam sorun olmaz di
olmayan 1-2 kişi listeye dahil etmişti o zoruma gitti orda olay bundan dolayı oldu yoksa seninle bir sorunum olmadı bu zamana kadar

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,841
9,038
113
Tekrarı olmaz umarım kara kardeş üzülmesini istemem kimsenin bakma güldüğüme amacım dalga geçmek değil tebessüm ettiğim zaman gulme emojisine basıyorum istemsizce kişisel algılama:)
tamam hadi roll açta takipleyelim bari :D

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,890
24,858
113
ya he he takip etmişsin gizliden gizliden o kadar sen tehlikeli birisin ben senden uzak durayım :D
Kupon won olunca tebrikler yazmak ayıp geldi bi çıkar elde edermiyim acaba diye dusunulmemesi için yazmadım kimsenin ne parasında ne de roll kazancinda gözüm yok

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,841
9,038
113
Kupon won olunca tebrikler yazmak ayıp geldi bi çıkar elde edermiyim acaba diye dusunulmemesi için yazmadım kimsenin ne parasında ne de roll kazancinda gözüm yok
la ben onu demiyorum yazmışsın ya erhana methiyeler dizmişsin diye ondan bahsediyorum hay senin aklına

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,702
53,496
113
olmayan 1-2 kişi listeye dahil etmişti o zoruma gitti orda olay bundan dolayı oldu yoksa seninle bir sorunum olmadı bu zamana kadar
Valla bu forum da sadece rol takip eden insanları listeye dahil etmek istemiyorum çünkü bunu iş olarak görüyorlar onun dışında benim nezdim de bir kisi bana güvenip liste yap derse kimseyi kimseden ayırmam bundan sonra si için de aramızda sorun olacağını sanmıyorum

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,841
9,038
113
Valla bu forum da sadece rol takip eden insanları listeye dahil etmek istemiyorum çünkü bunu iş olarak görüyorlar onun dışında benim nezdim de bir kisi bana güvenip liste yap derse kimseyi kimseden ayırmam bundan sonra si için de aramızda sorun olacağını sanmıyorum
eyvallah sorun yok kırdıysam kusura bakma kişisel birşey değildi.