- 21,389
- 17,926
- 113
Kazandı orasıHala gelmedi mi son 1dk kalmisti
Kazandı orasıHala gelmedi mi son 1dk kalmisti
Kazandık mı dost ağlıcamBende rasgele atıyorum bakma bildiğimden değil knk
Roket 3lu kombine istiyo dimi 5 kat çevrimKazandı orası
Evet 3 yaptık kasayiKazandık mı dost ağlıcam
O da iyiEvet 3 yaptık kasayi
E nereye atayım kral fikrin varmıRoket 3lu kombine istiyo dimi 5 kat çevrim
Bonussjz devam edemez misnE nereye atayım kral fikrin varmı
Pekte ilerlememişiz osmanım 3 ü vura vura gidelimEvet 3 yaptık kasayi
Orası patladı biraz kaza yaptık başka maçtan başka yerde oynicazHedef çok derin 20k güzel para
Roket iyiE nereye atayım kral fikrin varmı
Valla ben engel olmak için yazmadım dost . Sana mantıklı gelen yer oraysa oraya at ama tekli bile bulmak zor şu bultende 3lu çıkarmak ne bileyimE nereye atayım kral fikrin varmı
Ben olsam prizmaya atıp %30 bonus alıp bonusu 5-8 orana basıp devam ha sitenin bana 30k ya kadar ödeme yapıyordu gerisini bilmemOrası patladı biraz kaza yaptık başka maçtan başka yerde oynicaz
Kanka o zaman freebei kullanmaz ama parada kombin şartı yok 1.40 oran 5 kat çeviremiyırsak zaten bırakalım bu işi 3 adım gitcem başja sitede diyor e zaten 3 adımda 5 kat otomatik çevrilmiş oluyırValla ben engel olmak için yazmadım dost . Sana mantıklı gelen yer oraysa oraya at ama tekli bile bulmak zor şu bultende 3lu çıkarmak ne bileyim
Seninki daha çok yerinde gibi
Sağlam yere at da arıza çıkmasın şu yokluktaOnu gözden çıkardım zaten kral ben boşver rokete atacam su kupon gelsin
Hangi yokluktaSağlam yere at da arıza çıkmasın şu yoklukta
Tek adım ilerleyemiyoruzKanka o zaman freebei kullanmaz ama parada kombin şartı yok 1.40 oran 5 kat çeviremiyırsak zaten bırakalım bu işi 3 adım gitcem başja sitede diyor e zaten 3 adımda 5 kat otomatik çevrilmiş oluyır