- 63,938
- 35,478
- 113
21-15
Gitti gibi
Ferhat dün rolling ödülü vermedi demi kimseye ben Osman kardeşle konuştum bundan sonra ödül atarken daha dikkatli olacakmış sağolsun.bol şans diliyorum
Ferhat kim abiFerhat dün rolling ödülü vermedi demi kimseye ben Osman kardeşle konuştum bundan sonra ödül atarken daha dikkatli olacakmış sağolsun.
Sizlerde dikkat edin
Memiktaş olan şahısFerhat kim abi
Yaparlar yapar o paraya herşeyi yaparFerhat dün rolling ödülü vermedi demi kimseye ben Osman kardeşle konuştum bundan sonra ödül atarken daha dikkatli olacakmış sağolsun.
Sizlerde dikkat edin
Apar topar konuyu kapatıp toz oldu daha girmedi bilemedim ne diyim kendisi bilir ben gereken kişiyle konuştum oda anladı sağolsunYaparlar yapar o paraya herşeyi yapar
Abi ne kadar kazandi merak ettimApar topar konuyu kapatıp toz oldu daha girmedi bilemedim ne diyim kendisi bilir ben gereken kişiyle konuştum oda anladı sağolsun
Aman boşkoy dost her an herşey olur burdaApar topar konuyu kapatıp toz oldu daha girmedi bilemedim ne diyim kendisi bilir ben gereken kişiyle konuştum oda anladı sağolsun
Bilmiyom gülüm 3-4 birşeydi herhalde ama sonuçta takipleyen insanlar vardı onlara ayıp oldu bir iki kişi bana yazdı o yüzden rolling açtıran arkadaşla konuştum neyse arkadaşın konusu dağılmasın özelden konuşuruz canımAbi ne kadar kazandi