- 21,857
- 27,112
- 113
Veriyor ama kriteri var. Sadece dolandırıcı olanlara verir. Dolandırıcı şahısları çok severApar topar konuyu kapatıp toz oldu daha girmedi bilemedim ne diyim kendisi bilir ben gereken kişiyle konuştum oda anladı sağolsun
Veriyor ama kriteri var. Sadece dolandırıcı olanlara verir. Dolandırıcı şahısları çok severApar topar konuyu kapatıp toz oldu daha girmedi bilemedim ne diyim kendisi bilir ben gereken kişiyle konuştum oda anladı sağolsun
Ayıp bir kere 13 kazandım 7 dağıttım formda olmayan 2adama bile attımBilmiyom gülüm 3-4 birşeydi herhalde ama sonuçta takipleyen insanlar vardı onlara ayıp oldu bir iki kişi bana yazdı o yüzden rolling açtıran arkadaşla konuştum neyse arkadaşın konusu dağılmasın özelden konuşuruz canım
Niye dolandırıcı insanlara verince dönüşü daha güzel mi oluyo 😆Veriyor ama kriteri var. Sadece dolandırıcı olanlara verir. Dolandırıcı şahısları çok sever
Utanması olan adam ayıptan anlar. O şahısta utanma da yok. 250 TL lık adamdırAyıp bir kere 13 kazandım 7 dağıttım formda olmayan 2adama bile attım
Ben neyaptim dost ben iyi niyetimden verdim bilmiyordum ki böyle birsey yapmışVeriyor ama kriteri var. Sadece dolandırıcı olanlara verir. Dolandırıcı şahısları çok sever
Kan çekiyor demek ki haylancım ne bilimNiye dolandırıcı insanlara verince dönüşü daha güzel mi oluyo 😆
O genelde parası olmayan insana beklentisi olmadığı için ödül atacak bir insan değil yani ben en azından öyle gördüm
Nedim ben işte sinir oluyorum her gün forma giren adamlar bir olay olduktan sonra girmiyorlarUtanması olan adam ayıptan anlar. O şahısta utanma da yok. 250 TL lık adamdır
Şenlik suç yok Osman bilemiyordum formdaki insanlar çok degisikBen neyaptim dost ben iyi niyetimden verdim bilmiyordum ki böyle birsey yapmış
Yanlış anladın dostum sana bişey demedim. O şahıs için dedim ben. Rol açınca ya vermiyor ya dolandırıcı şahıslara veriyor dedimBen neyaptim dost ben iyi niyetimden verdim bilmiyordum ki böyle birsey yapmış
Baş tacısın Osman dost senlik birşey yok sen daha çok kişi faydalansın diye rolling yap demişsin kötü niyetin olsa rolling aç demezdin zatenBen neyaptim dost ben iyi niyetimden verdim bilmiyordum ki böyle birsey yapmış
Malesef aramzida çok varŞenlik suç yok Osman bilemiyordum formdaki insanlar çok degisik
Benim onunla sorunum yok ama kim olsa bunu dile getirirdi yapılan şey hoş değil paran kıymetli ise rolling açma arka planda ne yaparsan yap rollingte ödül dağıtimi zorunlu değil ama Reşat sende biliyorsun kanka bu işin raconu bu kimse ödül almamak için sayı saymaz illaki beklentisi olurKan çekiyor demek ki haylancım ne bilim
Vaala anlamadım kimseyi ben yani bilmiyorum be kral bak mamoste mülayim can gibi adamlar onlar binlerce lira birbirimize veririz kiimse kimseye birşey demez yani herkes bir değil onu çok iyi anladımYanlış anladın dostum sana bişey demedim. O şahıs için dedim ben. Rol açınca ya vermiyor ya dolandırıcı şahıslara veriyor dedim
Esref gelir mi sence roll acar miŞenlik suç yok Osman bilemiyordum formdaki insanlar çok degisik
Tabi dostum. Bekleme de açılan konu mesaj sayısı ile rolling aynı oluyor mu hiç ?Benim onunla sorunum yok ama kim olsa bunu dile getirirdi yapılan şey hoş değil paran kıymetli ise rolling açma arka planda ne yaparsan yap rollingte ödül dağıtimi zorunlu değil ama Reşat sende biliyorsun kanka bu işin raconu bu kimse ödül almamak için sayı saymaz illaki beklentisi olur
Parası bitince gelirBenim onunla sorunum yok ama kim olsa bunu dile getirirdi yapılan şey hoş değil paran kıymetli ise rolling açma arka planda ne yaparsan yap rollingte ödül dağıtimi zorunlu değil ama Reşat sende biliyorsun kanka bu işin raconu bu kimse ödül almamak için sayı saymaz illaki beklentisi olur
Kimsenin niyetini okumayazsın dostum sen kendince güzelliğini yapmışsın ama o onun ayıbıVaala anlamadım kimseyi ben yani bilmiyorum be kral bak mamoste mülayim can gibi adamlar onlar binlerce lira birbirimize veririz kiimse kimseye birşey demez yani herkes bir değil onu çok iyi anladım
rol icin 4 kisiye para atmistim herkesin sahrekar dedigi bi kansiz acmisti daha da,tovbe ettimNiye dolandırıcı insanlara verince dönüşü daha güzel mi oluyo 😆
O genelde parası olmayan insana beklentisi olmadığı için ödül atacak bir insan değil yani ben en azından öyle gördüm
Ben kuruluyorum böyle olunca işte haddime değil ben rollingte yoktum bile sadece bir iki kişi bana yazdı diye dile getirdim sevmiyorum abi rolling açıyorsan kazanıyorsan miktar önemli değil 100₺ bile olsa ödülü gönderirsin kabul edemiyorum , bu hak yüzünden başıma gelmeyen kalmadı zaten yaşım bilmem kaç oldu hala bir b.ka sahip olamadım dilim yüzündenTabi dostum. Bekleme de açılan konu mesaj sayısı ile rolling aynı oluyor mu hiç ?
Kimse keyfe keder vakit ayırıp sonucu belli olmayan bir şey için yazmaz saatlerce
105 105 diye diye gelir jzbbxbsbxParası bitince gelir