Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Outlet.com Sitesi Güvenilir Mi

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Herkese merhaba. Buzdolabım bozuldu. Tamiri yaklaşık 10 bin tl kadar tutarmış. 10 küsür yıllık bir buzdolabı. Bunun tamirine 10 vereceğime 30'a yenisini alırım diye düşündüm ve internette araştırmaya başladım

Karşıma hepsioutlet.com diye bir site çıktı. Ürünlerinin sıfır, garantili olduğunu, 24 saat içinde teslimat yaptıklarını ve elden ödeme olduğunu söylüyorlar. Stok fazlası olduğu için bu kadar uygunmuş fiyatları. Fakat ürünleri gerçekten epey bir ucuz. Dolayısıyla işkillenmemek elde değil. Örneğin 500 litre kapasiteli Arçelik no frost dolap 10.500 tl

Bu siteden daha önce alışveriş yapanlar var mı aramızda diye konu açtım. Görüşlerini merak ettim

Son düzenleme:

Ronin11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,165
458
83
Herkese merhaba. Buzdolabım bozuldu. Tamiri yaklaşık 10 bin tl kadar tutarmış. 10 küsür yıllık bir buzdolabı. Bunun tamirine 10 vereceğime 30'a yenisini alırım diye düşündüm ve internette araştırmaya başladım

Karşıma outlet.com diye bir site çoktı. Ürünlerinin sıfır, garantili olduğunu, 24 saat içinde teslimat yaptıklarını ve elden ödeme olduğunu söylüyorlar. Stok fazlası olduğu için bu kadar uygunmuş fiyatları. Fakat ürünleri gerçekten epey bir ucuz. Dolayısıyla işkillenmemek elde değil. Örneğin 500 litre kapasiteli Arçelik no frost dolap 10.500 tl

Bu siteden daha önce alışveriş yapanlar var mı aramızda diye konu açtım. Görüşlerini merak ettim
Bro bunlar hakkında hiç şikayet duymadım Ayrıca Türkiye de bunun gibi birçok yer var

Emere45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,939
2,202
113

Karşıma outlet.com diye bir site çoktı. Ürünlerinin sıfır, garantili olduğunu, 24 saat içinde teslimat yaptıklarını ve elden ödeme olduğunu söylüyorlar. Stok fazlası olduğu için bu kadar uygunmuş fiyatları. Fakat ürünleri gerçekten epey bir ucuz. Dolayısıyla işkillenmemek elde değil. Örneğin 500 litre kapasiteli Arçelik no frost dolap 10.500 tl

Dostum ismi outlet nasıl sıfır ürün oluyormuş

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Bro bunlar hakkında hiç şikayet duymadım Ayrıca Türkiye de bunun gibi birçok yer var
Fiyatları o kadar uygun ki sırf bu yüzden bile güvenemedim. Üstelik sıfır garantili mal diyorlar. 500 litre kapasiteli Arçelik no frost dolap sıfır garantili şekilde nasıl 10.500 tl oluyor anlayamadım

zgrmeister

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,062
441
83
Fiyatları o kadar uygun ki sırf bu yüzden bile güvenemedim. Üstelik sıfır garantili mal diyorlar. 500 litre kapasiteli Arçelik no frost dolap sıfır garantili şekilde nasıl 10.500 tl oluyor anlayamadım
fiyatı çok uygun adreslerine gidip bir baksan daha iyi

bloodnexus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,268
664
113
Bak nasıl işleyecek ben sana anlatayım ürünün parasını attıktan sonra salak saçma nedenlerle 3 kere 4 kere almaya çalışacaklar bu siteyi açmak zor değil hazır script birde domain bitti

1985makarc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,536
1,108
113
3 beş sahtekar yüzünden kimseye güvenemez olduk

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
fiyatı çok uygun adreslerine gidip bir baksan daha iyi
Zaten 24 saat içinde ayağına getiriyorlarmış. Ayrıca ödeme elden diyor. Bizimkilere söylediğimde onlar kesin dolandırıcıdır, 500 litre kapasiteli Arçelik no frost buzdolabını sana 10.500 tl ye verirler mi sen saf mısın gerizekalı mısın dedi babam :)

zgrmeister

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,062
441
83
yerinize geleyim de tavırlarından anlarsın olmadı

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Bak nasıl işleyecek ben sana anlatayım ürünün parasını attıktan sonra salak saçma nedenlerle 3 kere 4 kere almaya çalışacaklar bu siteyi açmak zor değil hazır script birde domain bitti
Ödeme elden diyor. Ön ödeme diye birşey yok

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,390
4,106
113

Karşıma outlet.com diye bir site çıktı. Ürünlerinin sıfır, garantili olduğunu, 24 saat içinde teslimat yaptıklarını ve elden ödeme olduğunu söylüyorlar. Stok fazlası olduğu için bu kadar uygunmuş fiyatları. Fakat ürünleri gerçekten epey bir ucuz. Dolayısıyla işkillenmemek elde değil. Örneğin 500 litre kapasiteli Arçelik no frost dolap 10.500 tl

Genelde buna benzer siteler olmayan ürünü koyup parayı aldıktan sonra 15 gün geçiyor sana diyor ürün hazırlanıyor stokda geleceği zaman gonderecegiz felan sen iptal ettiriyordu 2 haftada öyle geçiyor 1 ay faize mi yaptırıyorlar ne yapıyorlar parayı artık kar edip geri iade ediyorlar heralde bunu bilmiormda böyle siteler çok var

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Genelde buna benzer siteler olmayan ürünü koyup parayı aldıktan sonra 15 gün geçiyor sana diyor ürün hazırlanıyor stokda geleceği zaman gonderecegiz felan sen iptal ettiriyordu 2 haftada öyle geçiyor 1 ay faize mi yaptırıyorlar ne yapıyorlar parayı artık kar edip geri iade ediyorlar heralde bunu bilmiormda böyle siteler çok var
Ben de öyle düşündüm ama ödeme elden diyorlar. Ama sitedeki fiyatlar akıl karı değil. Çok ucuz. Stok fazlası diyorlar ama bilemedim

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113

Karşıma outlet.com diye bir site çıktı. Ürünlerinin sıfır, garantili olduğunu, 24 saat içinde teslimat yaptıklarını ve elden ödeme olduğunu söylüyorlar. Stok fazlası olduğu için bu kadar uygunmuş fiyatları. Fakat ürünleri gerçekten epey bir ucuz. Dolayısıyla işkillenmemek elde değil. Örneğin 500 litre kapasiteli Arçelik no frost dolap 10.500 tl

Hepsi mağazalarda teşhir ürünü ikinci el gibi düşün ama hiç kullanılmamış gibi düşün

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Hepsi mağazalarda teşhir ürünü ikinci el gibi düşün ama hiç kullanılmamış gibi düşün
Not: Sıfır garantili ürünler. Kapıda ödeme. 24 saat içinde teslimat. Koşulsuz müşteri memnuniyeti

Ürünün altında böyle yazıyor

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
Not: Sıfır garantili ürünler. Kapıda ödeme. 24 saat içinde teslimat. Koşulsuz müşteri memnuniyeti

Ürünün altında böyle yazıyor

Sıfır zaten garantili ürünler ama teşhir ürünleri emin olabilirsin ben öyle düşünüyorum yoksa kimse 50 lik mali 30 ay vermez birde şöyle düşün. Bunlar beyaz eşya peynir ekmek gibi satılır iyi araştır
Mağazalarda gidip kapağını açıp kontrol ettiğin ürün bunlar

theyigit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,182
753
113
1775642230519.png
adres yazmışlar kingo aklına yatmıyorsa İstanbuldaysan git bi bak bir şey kaybetmezsin

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,577
1,473
113

Karşıma hepsioutlet.com diye bir site çıktı. Ürünlerinin sıfır, garantili olduğunu, 24 saat içinde teslimat yaptıklarını ve elden ödeme olduğunu söylüyorlar. Stok fazlası olduğu için bu kadar uygunmuş fiyatları. Fakat ürünleri gerçekten epey bir ucuz. Dolayısıyla işkillenmemek elde değil. Örneğin 500 litre kapasiteli Arçelik no frost dolap 10.500 tl

Şikayet vara baktınmı