Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Outlet.com Sitesi Güvenilir Mi

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
10bn e böyle birşey imkansız ben teknik servisin hocam
Teşhir ürünü olsa bile imkansız. Stok fazlası olduğu için fiyatları bu kadar uygunmuş. Halbuki yaza geliyoruz ve buzdolaplarının en çok sattığı dönem

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,406
4,935
113
Defolu mal yaziyor normaldir

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Prize su falan mı kaçtı nasıl sigorta atıyor
10bn e böyle birşey imkansız ben teknik servisin hocam
Teknik servis geldi ana motor miladını doldurmuş ya değiştirirsin ya da yeni dolap alırsın dedi. Kullandığım Arçelik marka dolabın yenileri 53 bin liraymış. Bunun motorunu 15'e değiştirdi

Yapacak birşey yok herşey ateş pahası. Durduk yere sürpriz masraflar. 10 küsür senedir iyi bile dayandı zaten motoru

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,069
18,093
113
Teknik servis geldi ana motor miladını doldurmuş ya değiştirirsin ya da yeni dolap alırsın dedi. Kullandığım Arçelik marka dolabın yenileri 53 bin liraymış. Bunun motorunu 15'e değiştirdi

Yapacak birşey yok herşey ateş pahası. Durduk yere sürpriz masraflar. 10 küsür senedir iyi bile dayandı zaten motoru
Geçmiş olsun

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113

Çok almış 700₺ yi verip gönderip araştıracaktın yetkili servis yaptı ise affetmez saplar kusura bakma

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113

Bu yüzden beyaz eşya alacaksanız üç kuruş fazla verin bosh alın 13 yıllık buzdolabım daha tık demedi.

Mumyaa

Dürüstlük bedenindeki ruha verilen hükümdarlıktır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,980
1,197
113
Herkese merhaba. Buzdolabım bozuldu. Tamiri yaklaşık 10 bin tl kadar tutarmış. 10 küsür yıllık bir buzdolabı. Bunun tamirine 10 vereceğime 30'a yenisini alırım diye düşündüm ve internette araştırmaya başladım

Karşıma hepsioutlet.com diye bir site çıktı. Ürünlerinin sıfır, garantili olduğunu, 24 saat içinde teslimat yaptıklarını ve elden ödeme olduğunu söylüyorlar. Stok fazlası olduğu için bu kadar uygunmuş fiyatları. Fakat ürünleri gerçekten epey bir ucuz. Dolayısıyla işkillenmemek elde değil. Örneğin 500 litre kapasiteli Arçelik no frost dolap 10.500 tl

Bu siteden daha önce alışveriş yapanlar var mı aramızda diye konu açtım. Görüşlerini merak ettim

Bulunduğun yere yakın yokmu kardeşim zaten 10. Yada 15 ideal birşey alirisn

17alperen17200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,365
437
83
PHİLİPS 140 EKRAN 4K ANDROİD AMBİLİGHT LED TV
bu tv nın ekranı 15k adamlar 15k yazmıs cok enteresan

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
3,716
113
2 ay sonra da bunun tamiri icin 30 k isterler verirsin.
Bide kumarbaz adamsın hiç yakıştıramadım.

Visitor

🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,920
2,057
113
Prizde sorun yok benim. Denemek için su ısıtıcısını taktım kaynattı. Sorun dolabın kablosunda. İbne servis te sorun motorda olabilir diyor. Neyse gelsin baksın bakalım
Arkadaşım böyle bı beyaz eşya servis işinde çalışıyo. Biri ona ne iş yapiyon diye sorduğu zaman insan dolandiriyom diyor. Bu yetkili servislere, sanayi ustalarına falan guvenilmez dolabın kablosu problemlidir motor degiscek derler. Sanayiye gidersin kaporta düzeltmeye motoru indirelim derler bunlar o paraları begenmedikleri için rastgele masrafı dayiyorlar.

Salihtskrn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,299
353
83
Not: Sıfır garantili ürünler. Kapıda ödeme. 24 saat içinde teslimat. Koşulsuz müşteri memnuniyeti

Ürünün altında böyle yazıyor

Sen bunlara aldanma o sitede gösterdiği ürün yok orda sana başka ikinci el veya benzer ürün veriyorlar

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,431
1,920
113
Herkese merhaba. Buzdolabım bozuldu. Tamiri yaklaşık 10 bin tl kadar tutarmış. 10 küsür yıllık bir buzdolabı. Bunun tamirine 10 vereceğime 30'a yenisini alırım diye düşündüm ve internette araştırmaya başladım

Karşıma hepsioutlet.com diye bir site çıktı. Ürünlerinin sıfır, garantili olduğunu, 24 saat içinde teslimat yaptıklarını ve elden ödeme olduğunu söylüyorlar. Stok fazlası olduğu için bu kadar uygunmuş fiyatları. Fakat ürünleri gerçekten epey bir ucuz. Dolayısıyla işkillenmemek elde değil. Örneğin 500 litre kapasiteli Arçelik no frost dolap 10.500 tl

Bu siteden daha önce alışveriş yapanlar var mı aramızda diye konu açtım. Görüşlerini merak ettim

Önden nakliye parası isterlerse gönderme.
Elden ödeme deyip nakliye veya kurulum ücreti isteyebilirler önden dolandırıcılık methodudur .

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,431
1,920
113

Bu arada link attığın buzdolabı arçeliğin kendi sitesinde 70 bin lira

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
Bizimde çamaşır makinesi bosh 10 yılı geçti canavar gibi halen bosh beyaz eşyada kral
Teyzemin bulaşık makinası var boş eski yanyana piyano tuşları olan ben 12 yaşlarında idim kullanıyorlardi 33 yaşındayım hala kullanıyorular tabi tamir gördü ama yıkaması güzel diye değiştirmediler arabada merso beyaz eşyada bosh başka bilmem

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,957
922
113

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,957
922
113
Teşhir ürünü olsa bile imkansız. Stok fazlası olduğu için fiyatları bu kadar uygunmuş. Halbuki yaza geliyoruz ve buzdolaplarının en çok sattığı dönem
Outlet urunler defolu ürünlerdir. Urun sıfır ama vuruğu cizigi olan ürünlerdir. Beyaz eşyacı arkadaşım var. 30binlik çamaşır makinesi gelis fiyatı taş çatlasın 10bin diyor. Defolu ürün içinde bu fiyat normal.

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Outlet urunler defolu ürünlerdir. Urun sıfır ama vuruğu cizigi olan ürünlerdir. Beyaz eşyacı arkadaşım var. 30binlik çamaşır makinesi gelis fiyatı taş çatlasın 10bin diyor. Defolu ürün içinde bu fiyat normal.
Tamir ettirdim zaten dolabı. Motoru bozulmuş. Yenisiyle değiştirdi 15 k girdi gtüme. Durduk yere sürpriz masraflar. 3 günlük kazancım gitti

Asgari ücretin yarısı bi dolap motoru aq. İki gece Nataşaya giderdim o parayla

Son düzenleme:

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,957
922
113
Tamir ettirdim zaten dolabı. Motoru bozulmuş. Yenisiyle değiştirdi 15 k girdi gtüme. Durduk yere sürpriz masraflar. 3 günlük kazancım gitti

Asgari ücretin yarısı bi dolap motoru aq. İki gece Nataşaya giderdim o parayla
15k uc günlük kazancinsa yeni dolap almamak enayilik olmuş kardeşim kusurabakma.