Bazen ayda elime 100 bile geçmiyor, bazen de 300'e yaklaşıyor. Ortalama olarak aylık 150 oluyor. Örneğin bu yıl Ocak ayında -20 bin tl de kapattım, Şubatta +270 bin tl kazandım. Geçen ay +110 oldu. Bu ayda şu ana kadar +45 oldu. Zamanı zamanına uymuyor ama ortalama dediğim kadar var. Geçen seneyi 1 milyon küsür artıda kapattım. Ama geçen senenin 1 milyonu bu yılın 1.5 milyonu eder enflasyon hesabına göre. Muhtemelen bu yıl 2 olmasa bile en kötü 1.5 milyon olur
Aslında kazandığımı da zaten neyim varsa babama veriyorum. İhtiyacım olunca da ondan istiyorum zaten. Parayla pek bir işim yok. Giydiğim don bile 10 yıllık

Ciğer gibi solmuş tişörtle dışarı çıkıyorum annem bana kızıyor kendini rezil ediyorsun diye. Umrumda değil pek böyle şeyler. İnsanlar hakkımda istediğini düşünebilirler. Yılda 10 milyon da kazansam böyle yaşarım. Gösterişi zaten hiç sevmedim. Para benim için sadece bira almak icat edilmiş bir nesne
Ama ayda 100-150 k para kazanan birisine de iyi kazanıyorsun denemez bence bu hayat pahalılığında. Belki fena değil denilebilir
Boş vaktin varsa bu paraları yapabilirsin. Bol bol çevrim yapman ve fırsatları kaçırmaman, sürekli araştırman gerek. Örneğin şu an Hilbet sitesi çok tatlı para kazandırıyor . Bi yere girip 3 kuruş paraya sabah akşam çalışsam zaten bunlarla ilgilenemem. Ülker fabrikasında sıçma molası bile günde 1 kere. Bi joker hakkın var. Sıçtın sıçtın yoksa geçmiş olsun