Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Özbekistan Çalışma ve Yaşama Koşulları Tavsiye Edilir Mi

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
867
703
93
Evetde aynısını Kamboçya vb davet ediyorlar böyle iş bahanesi ile veya başka ülkelere sonra onları ofise sokup pasaportlarını alıp zorla insanları dolandırmak için vb çalıştırıyorlardı Buda onlardan birisi olabilir mafyalar şiddet vb her türlü işkence uygulanıyordu sonuçta yabancısın :/ havalimanından vb alıyorlardı ofise kadar herşey güllük oluyordu
Bu arkadaşa 3 bin 4 bin teklif etmişler.
Amk adamlar 100 dolar için delik deşik ederler seni.
Bu Reina katliamcisi da Özbekti. Bunların yetisirilme tarzı o şekilde amk Özbekleri

asooo

Piizmitli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,086
1,926
113
Ben orada doktor bir kızla yattım.
Doktorluk bilgisi sıfır amk.
Ama doktor olmuş nasıl olduysa.
Hastanede bildiğin göz doktoru.
300 dolar alıyordu Max .
Mokar doktoruydu demek ki reis ilgi alanında çalışmalar yapmış 😀

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
867
703
93
Mokar doktoruydu demek ki reis ilgi alanında çalışmalar yapmış 😀
Kankam o hastanede çok anılarım oldu.
O yüzden.
Ah Özbek kızları ah ...
Ulan yine geldi aklıma oglum varya evlenin yada gidip Rihanna işte Ece Hadise ile takılsaniz bile.
Özbek kızlarınin verdiği muameleyi başka bir gezegende göremezsiniz.ama tabiki önce biraz parayi gözden çıkarmaniz gerekiyor aklınızda bulunsun yani denk gelirseniz Özbek birine kendini önce Rus diye tanitirir zaten hepsinin Tr de çakma adları olur. İşte Meryem maria Dilan gibi .
Gözlerine bakın böyle felfecir okur ve çekikse birde utanmadan direkt gözlerinize bakıyorsa arada ölü balık gibi bakıyorsa Özbektir.
Eğer alfa erkekseniz siz onu.
Alfa altiysaniz o sizi şey eder.
Dikkat edin kim açtı başlığı sinirlendim.bak yine böyle baslikalr açmayın ammk

Recep67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,520
1,728
113
Kardeş Özbek insanları para için herşeyi yapar Türkiye halklarına şükür eder kaçarsın.
Zihniyet olarak öyle geriler ki anlatamam.
Özbek dediğin zaman kaçacaksın
Kızları öyle sadakatsiz oluyor ki senden 1 TL yüksek maaşı olan adama direkt kaçarlar.
Özbek kızları öyle bir şey ki sana anlatamam.
Seni orada yaşamazlar.git Suriye'de çalış ama asla girme oraya.
Abi benim karıyla kızla isim yok bana para lazım 1 1.5 sene çalışsam bana yetiyor

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,300
3,641
113
Dostlar merhaba daha önce yurt dışı tecrübem olmadığı için belki aranızda vardır yurtdışında çalışan tecrübesi olan.
Özbekistanda bulunan bi fabrikada görüşme yaptım miktarda anlasabilirsek nasipse gideceğim fakat ortam nasıldır yaşama koşulları nedir yemekleri insanları ve 4 4,500$ arası teklif verdim karşı tarafa karşı taraf 3.500$ dan kapı açtı muhtemelen ortada buluşuruz gibime geliyor bu miktara gitmeye değer mi para biriktirilir mi?
Not yeme içme konaklama firmaya ait
Kesinlikle sikinti burdan oraya gecici is isin giden firma da taseron olsan belki inanirimda , orada HICBIR firma bu paralari veremez Sana buyuk ihtimal kandiriliyorsun .

Recep67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,520
1,728
113
Özbekistanda maaş ortalaması 300-400 dolar.
Çok ciddi bir vasıflı mesleğinmi var dostum?
Özbeklerin dinleri para, imanları paradır, çok iyi adam satarlar, lafa gelince Türk kökenliyiz derler ama fırsatını bulurlarsa köklerler..
Ayrıca Özbekistan dünyada en zor oturma ve çalışma izni veren ülkelerden birisi...
Hiç tavsiye etmem... İş nedir bilmiyorum ama 3500 dolar Özbekistan da c.baskani alamıyor dolandirilma
Yok dostum dolandirilma gibi bı mevzu yok zaten firma Türk firması vize cart curt onlar ayarlayacak zaten ben bu pasaport çıkartacağım bu arada vasıflı olarak gideceğim tabi

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
867
703
93
Abi benim karıyla kızla isim yok bana para lazım 1 1.5 sene çalışsam bana yetiyor
Oranın cb almıyor 3k dolar .
Seni dolandırıyorlar diyoruz anlamıyor musun bak insanlar ne güzel şeyler yazmış.
Tavsiye vermiş 30 yaşında adamsın aramızda çok fark yok senle ama hayattan hiç tecrübe de mi almadın.
Kim verir senin alüminyum kalıp mavi yaka işine 4 k dolar.
Orada çalışacak tonla vasıfsız insan var mavi yaka .
Onlar nasıl şartlarda yaşıyorlar. Git bir gör.
Irkçılığın en dinine maruz kalacaksın o fabrikada.
Gir gör öyle bir yer varsa.
Ki seni dolandırıyorlar dostum 3 4 k doları orda değil sana 6 sulalene vermezler.
Sen soguslenmek için yer ariyon bence

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
867
703
93
Onlar buraya gelip calismak icin kaciyor orada Kim Sana 3500 vercek atom u mu parcaliyon profmusun
Arkadaş aliminyummu kalıp atom profesörü verecekler bırakın gitsin git lan ben yollarım seni uçak biletini ben alcam gidince haber ver bana

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,955
11,309
113
Özbekistan’ı bilmemde Istanbuldaki Özbek yollu kadınlarını bilirim.Görüp görebileceğin en aşağı etnik köken diyebilirim.Hiçbir etik kavramları yok.Kendileri Rus asimilesi olmuş kendilerini Rus sanıyorlar ama hiç alakası bile olmayan benim gözümde varoş bir topluluk.Para için kendisi satmasını bırak her türlü etnik değerlerinide çok rahat satarlar.

Recep67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,520
1,728
113
Evetde aynısını Kamboçya vb davet ediyorlar böyle iş bahanesi ile veya başka ülkelere sonra onları ofise sokup pasaportlarını alıp zorla insanları dolandırmak için vb çalıştırıyorlardı Buda onlardan birisi olabilir mafyalar şiddet vb her türlü işkence uygulanıyordu sonuçta yabancısın :/ havalimanından vb alıyorlardı ofise kadar herşey güllük oluyordu
Davet değil dostum öyle googleden falan buldum başvurdum mevzusu değil is