Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede Özel Orana Yarım Milyon Kuponum

Kupon Miktarı
50000
Kupon Oranı
9.99

404Moriarty

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
653
251
63
umarım gelirde fb yada panadan patlar

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,111
3,955
113
fesatlığınızdan mı böyle yapıyorsunuz tam olarak anlamıyorum. Adam istiyorsa 1 TL bassın bol şanslar deyin geçin. " Yok gelmez" , " paranı çöpe atsaydın daha iyiydi" daha iyisini siz biliyorsanız tersini alın oynayın.

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,991
3,847
113
fesatlığınızdan mı böyle yapıyorsunuz tam olarak anlamıyorum. Adam istiyorsa 1 TL bassın bol şanslar deyin geçin. " Yok gelmez" , " paranı çöpe atsaydın daha iyiydi" daha iyisini siz biliyorsanız tersini alın oynayın.
Söz konusu holi olunca kriz gecirmissin hemen 😄

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
11,285
113
İlk defa bir yorumuna katıldım ulan Hasan Sabbah.Gelir yada gelmez para adamın derdi forum ahalisinin olmuş.İçine sinmiş basmış gelirse gelir gelmezse nasip.Çok emin olan varsa diğer türlüsüne basar kazanır.Fener patlatmış gibi duruyor gidersede sağlık olsun der geçer

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,172
5,025
113
Dostlar demekki adam zengin risk almiş basmış haa biz olsak okadar cülmümüz yetmez ama adamın demekki parası var basmış

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,991
3,847
113
İlk defa bir yorumuna katıldım ulan Hasan Sabbah.Gelir yada gelmez para adamın derdi forum ahalisinin olmuş.İçine sinmiş basmış gelirse gelir gelmezse nasip.Çok emin olan varsa diğer türlüsüne basar kazanır.Fener patlatmış gibi duruyor gidersede sağlık olsun der geçer
Onun derdi o değil ki oran yatıyor holi kaybettiriyor her zaman ki gibi onu egale etmeye çalışıyor 🤣

EXAMPLE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,707
1,138
113
Para onun keyif onun tuhaf bir ırk olduk

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
11,285
113
Onun derdi o değil ki oran yatıyor holi kaybettiriyor her zaman ki gibi onu egale etmeye çalışıyor 🤣
Ne yapsın Holiyi övmesinde aç mı kalsın Hasan Sabbah.Bu aralar dikkatimi çekiyor holi dışında 5-6 siteye daha yağlama yapıyor.Yeni sponsorlar almış Hasan’ım paranın gözüne vuruyor 😂

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,991
3,847
113
Ne yapsın Holiyi övmesinde aç mı kalsın Hasan Sabbah.Bu aralar dikkatimi çekiyor holi dışında 5-6 siteye daha yağlama yapıyor.Yeni sponsorlar almış Hasan’ım paranın gözüne vuruyor 😂
En çok parayı virüs ile betgit veriyor buna 😄

sulo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,767
2,550
113
fener sıcıyo kuponun icine