Seri deki ilk iki maçta da efes öndeydi hep geriden Geldi de bugün o günlerden biri değil sanırımSenin yarım milyonla efesli basketçiler biraları yudumluyor şu an kanka
Papaz her zaman pilav yemez kanka.Seri deki ilk iki maçta da efes öndeydi hep geriden Geldi de bugün o günlerden biri değil sanırım
Söz konusu holi olunca kriz gecirmissin hemen 😄fesatlığınızdan mı böyle yapıyorsunuz tam olarak anlamıyorum. Adam istiyorsa 1 TL bassın bol şanslar deyin geçin. " Yok gelmez" , " paranı çöpe atsaydın daha iyiydi" daha iyisini siz biliyorsanız tersini alın oynayın.
İlk defa bir yorumuna katıldım ulan Hasan Sabbah.Gelir yada gelmez para adamın derdi forum ahalisinin olmuş.İçine sinmiş basmış gelirse gelir gelmezse nasip.Çok emin olan varsa diğer türlüsüne basar kazanır.Fener patlatmış gibi duruyor gidersede sağlık olsun der geçerfesatlığınızdan mı böyle yapıyorsunuz tam olarak anlamıyorum. Adam istiyorsa 1 TL bassın bol şanslar deyin geçin. " Yok gelmez" , " paranı çöpe atsaydın daha iyiydi" daha iyisini siz biliyorsanız tersini alın oynayın.
Onun derdi o değil ki oran yatıyor holi kaybettiriyor her zaman ki gibi onu egale etmeye çalışıyor 🤣İlk defa bir yorumuna katıldım ulan Hasan Sabbah.Gelir yada gelmez para adamın derdi forum ahalisinin olmuş.İçine sinmiş basmış gelirse gelir gelmezse nasip.Çok emin olan varsa diğer türlüsüne basar kazanır.Fener patlatmış gibi duruyor gidersede sağlık olsun der geçer
Bizde 2 TL basıp 1000 TL alacağımız özel oranda gptumuzden ter akıyor yiyecek son dkka yatacak diyeParam çok kaybedecek yer arıyorum kuponudur bu. Başka izahı yok
Para onun keyif onun tuhaf bir ırk oldukfesatlığınızdan mı böyle yapıyorsunuz tam olarak anlamıyorum. Adam istiyorsa 1 TL bassın bol şanslar deyin geçin. " Yok gelmez" , " paranı çöpe atsaydın daha iyiydi" daha iyisini siz biliyorsanız tersini alın oynayın.
Ne yapsın Holiyi övmesinde aç mı kalsın Hasan Sabbah.Bu aralar dikkatimi çekiyor holi dışında 5-6 siteye daha yağlama yapıyor.Yeni sponsorlar almış Hasan’ım paranın gözüne vuruyor 😂Onun derdi o değil ki oran yatıyor holi kaybettiriyor her zaman ki gibi onu egale etmeye çalışıyor 🤣
En çok parayı virüs ile betgit veriyor buna 😄Ne yapsın Holiyi övmesinde aç mı kalsın Hasan Sabbah.Bu aralar dikkatimi çekiyor holi dışında 5-6 siteye daha yağlama yapıyor.Yeni sponsorlar almış Hasan’ım paranın gözüne vuruyor 😂
Kanka 5 k çöpe atmasaydın keşke et bulgur alıp gariban sevindirseydin daha iyisi bol şans nediyelim