Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling parsens | Kasa 668 Hedef 4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,927
13,817
113
4. adımı yapmayacağım arkadaşlar 2 arkadaş var şuan onlara 400 er lira yollayacağım everymatrixin herhangi bir sitesinden rol açsınlar diye

arkadaşlara sundum da juve atar dediler oranı fazlaydı :D benim de içimden 2 gol geçiyordu neyse gelmezse de sağlık olsun.
juve atar, rahat ol basar

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
26,175
16,898
113
4. adımı yapmayacağım arkadaşlar 2 arkadaş var şuan onlara 400 er lira yollayacağım everymatrixin herhangi bir sitesinden rol açsınlar diye gelirse juve

arkadaşlara sundum da juve atar dediler oranı fazlaydı :D benim de içimden 2 gol geçiyordu neyse gelmezse de sağlık olsun.
Gelir daha dost belli olmaz 20 dakika var daha

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,927
13,817
113
ters totem mi yapıyoruz nedir city 5ledi laaa ilaheeeee, city basarrrrrrrrrr juve atamaz diyelim hele ne olacak

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,965
49,149
113
4. adımı yapmayacağım arkadaşlar 2 arkadaş var şuan onlara 400 er lira yollayacağım everymatrixin herhangi bir sitesinden rol açsınlar diye gelirse juve

Beni niye etiketleyon dost biri benmiyim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...