- 43,416
- 7,837
- 113
dk 73
juve atar, rahat ol basar4. adımı yapmayacağım arkadaşlar 2 arkadaş var şuan onlara 400 er lira yollayacağım everymatrixin herhangi bir sitesinden rol açsınlar diye
arkadaşlara sundum da juve atar dediler oranı fazlaydıbenim de içimden 2 gol geçiyordu neyse gelmezse de sağlık olsun.
Gelir daha dost belli olmaz 20 dakika var daha4. adımı yapmayacağım arkadaşlar 2 arkadaş var şuan onlara 400 er lira yollayacağım everymatrixin herhangi bir sitesinden rol açsınlar diye gelirse juve
arkadaşlara sundum da juve atar dediler oranı fazlaydıbenim de içimden 2 gol geçiyordu neyse gelmezse de sağlık olsun.
En azından 1.20 değil dost canimiz var olsn 😂😂5 gol yedikten sonra 2yi atamayan juvenin yüzüne tükürürler
Beni niye etiketleyon dost biri benmiyim4. adımı yapmayacağım arkadaşlar 2 arkadaş var şuan onlara 400 er lira yollayacağım everymatrixin herhangi bir sitesinden rol açsınlar diye gelirse juve
atsınlar sanada 400 hadiBeni niye etiketleyon dost biri benmiyim![]()
Geldi be geldiiiatsınlar sanada 400 hadiattır gel