- 56,687
- 16,554
- 113
Haylan baba 😁O oyun ilk çıktığında iyiydi usta oynama dost soyarlar
Haylan baba 😁O oyun ilk çıktığında iyiydi usta oynama dost soyarlar
Kasa 150k diye okudum yapacağın işin awq 😂😂😂😂
Heyecanlandın di mi 😂Kasa 150k diye okudum yapacağın işin awq 😂😂😂😂
Suta kazanıyoruz sost12 9 öndeyz
Ne heyecanlanacağım sevinirdik neyde ben uzar istenmediğim yerde kalmam bay kib aeoHeyecanlandın di mi 😂
Bol şanslar dost
Seviniriz yine elbet bir gün kedi kankam . Gitme kal. 🥰Ne heyecanlanacağım sevinirdik neyde ben uzar istenmediğim yerde kalmam bay kib aeo
Kaozoncaz ostaSuta kazanıyoruz sost
O gün belki bu gün ? Ben süprüzlerle doluyum bilmez misin bre zındık 😂😂😂Seviniriz yine elbet bir gün kedi kankam . Gitme kal. 🥰
Bol sanslar
Abi bu editör 1 k yatır 1 çek ana para 1 katı çevir diyor öder miiO gün belki bu gün ? Ben süprüzlerle doluyum bilmez misin bre zındık 😂😂😂
Öder askıdaki parayı tam şartları öğren kardeşim. Dün avans aldın herhalde yırtılıp durdun roll açıp az sözümü dinlesen güzel olacakta neyse. İnş 1k kalmıştır çekim için hayırlı akşamlarAbi bu editör 1 k yatır 1 çek ana para 1 katı çevir diyor öder mii
Bol şans
Abi avans almadım sabah Lazistan08 rollden atmıştı 750 sonra deveciden 250 borç aldım 1 k bonus vardı 1 k yatir 2 çek diye onu çektim 1 k ilki 500 e 500 FB vardı 2 kupon 1 k da casineona attım 1 e 1 k kayıp vardı onu aldım toplam 1.5 yatırım yani 2500 fatura parasını çıkarım dedim gitti bana yazsaydın bişi demedin rolü görüp bana wp den niye yazmiyon kiÖder askıdaki parayı tam şartları öğren kardeşim. Dün avans aldın herhalde yırtılıp durdun roll açıp az sözümü dinlesen güzel olacakta neyse. İnş 1k kalmıştır çekim için hayırlı akşamlar