Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Passion90 / Kasa 150 Hedef 1k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,323
7,263
113
Öder askıdaki parayı tam şartları öğren kardeşim. Dün avans aldın herhalde yırtılıp durdun roll açıp az sözümü dinlesen güzel olacakta neyse. İnş 1k kalmıştır çekim için hayırlı akşamlar
1 k yatır 1 çek diyor kalan ana para 1 katı çevir çek diyor

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,730
32,693
113
Abi avans almadım sabah Lazistan08 rollden atmıştı 750 sonra deveciden 250 borç aldım 1 k bonus vardı 1 k yatir 2 çek diye onu çektim 1 k ilki 500 e 500 FB vardı 2 kupon 1 k da casineona attım 1 e 1 k kayıp vardı onu aldım toplam 1.5 yatırım yani 2500 fatura parasını çıkarım dedim gitti bana yazsaydın bişi demedin rolü görüp bana wp den niye yazmiyon ki
La açıklama yapma sadece söyledim destan yazmışsın ben dün 16 saat çalıştım forumun her hangi bir yerinde aktif olduğumu gördün mü ?

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,323
7,263
113
La açıklama yapma sadece söyledim destan yazmışsın ben dün 16 saat çalıştım forumun her hangi bir yerinde aktif olduğumu gördün mü ?
Yok abi açıklama yapayım ki sanki sonra 50.000 lira harcamışım gibi avans almışsın diyorsun ya onun için söyledim rolü görmüşsün O yüzden bana yazsaydın diyorum

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,730
32,693
113
Yok abi açıklama yapayım ki sanki sonra 50.000 lira harcamışım gibi avans almışsın diyorsun ya onun için söyledim rolü görmüşsün O yüzden bana yazsaydın diyorum
Ben yazmam öyle kolay kolay beğendim bol şans yazdım tam 3dk bekledim her zamanki gibi çüklemedin yorumu sildim beğeniyi kaldırdım ve konudan çıktım kardeşim , her defasında aynı attığım yorumun 2 üst beğeni 2 alt beğeni ama yine diyeceksin abim valla görmedim , git bi doktora gözük 😂😂😂😂

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,323
7,263
113
Ben yazmam öyle kolay kolay beğendim bol şans yazdım tam 3dk bekledim her zamanki gibi çüklemedin yorumu sildim beğeniyi kaldırdım ve konudan çıktım kardeşim , her defasında aynı attığım yorumun 2 üst beğeni 2 alt beğeni ama yine diyeceksin abim valla görmedim , git bi doktora gözük 😂😂😂😂
Abi yemin ederim görmedim 🤣🤣🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...