- 13,331
- 7,267
- 113
Yok ana bakiye ile spin ceviririm 1 k geri alsak yeter bize 🤣🤣Canın sağolsun bol şans kardeşim fazla yüklenme ama editör 4-5 bin öder fazlasını ödemez
Yok ana bakiye ile spin ceviririm 1 k geri alsak yeter bize 🤣🤣Canın sağolsun bol şans kardeşim fazla yüklenme ama editör 4-5 bin öder fazlasını ödemez
Abi sen niye beğeniyi falan geri çekiyorsun 3.4 sonra çektim diyosun ben nereden göreyim o kadar insana cevap vereyim görsem sana garezim mi var beğenilir cevap veririm sen benim bir tanecik abimsin 😍🤣Ben yazmam öyle kolay kolay beğendim bol şans yazdım tam 3dk bekledim her zamanki gibi çüklemedin yorumu sildim beğeniyi kaldırdım ve konudan çıktım kardeşim , her defasında aynı attığım yorumun 2 üst beğeni 2 alt beğeni ama yine diyeceksin abim valla görmedim , git bi doktora gözük 😂😂😂😂
İşte bu yüzden bende artık GÖRMÜYORUM kimse darılmayacak , neler gördü bu gözler be abimmm üff neyse bir kadeh fiski koyemAbi yemin ederim görmedim 🤣🤣🤣
Abim seni seviyorum afiyet olsun şu 1 k işini halledelim mi🤣İşte bu yüzden bende artık GÖRMÜYORUM kimse darılmayacak , neler gördü bu gözler be abimmm üff neyse bir kadeh fiski koyem
Haso adamsın kadam zengin et pozisyon kankamı edemezsen ben edecem 😂😂😂63 tost
Testom tek tabanca takıl ödül olursa hiktmet abim seni görsün geri çekiliyorum🥲65 dost
2. Adımı geçerse o kasa 2 saate 20 bin olur öyle bir potansiyel var pozisyonda 😂Haso adamsın kadam zengin et pozisyon kankamı edemezsen ben edecem 😂😂😂
Anlamadım gardaşımTestom tek tabanca takıl ödül olursa hiktmet abim seni görsün geri çekiliyorum🥲
Ben yapıyorum da ne oluyor awq neyse gidim 3k süper scatter bonus alam da 100 lira ödesin ana avrat sövem gelem 😂😂😂2. Adımı geçerse o kasa 2 saate 20 bin olur öyle bir potansiyel var pozisyonda 😂
Pragmaticte bonus buy mu yapıyorsunuz hâlâ be sene 2026 yapmayın 3 k ya 50 betten farm at daha makulBen yapıyorum da ne oluyor awq neyse gidim 3k süper scatter bonus alam da 100 lira ödesin ana avrat sövem gelem 😂😂😂
Dedim ki takipe devam tek başına hedefe ulaşilirsa hikmet abi seni görsün ben takip etmiyorum çekilelim dedim🤣Anlamadım gardaşım
Girer egt 200 den çeviririm 40burning hot daha iyiPragmaticte bonus buy mu yapıyorsunuz hâlâ be sene 2026 yapmayın 3 k ya 50 betten farm at daha makul
La bu hikmet abinin konusu değil ki yasinin konusu orada anlamadım karıştırdın herhalde boşver ikiside bizden 😂😂Dedim ki takipe devam tek başına hedefe ulaşilirsa hikmet abi seni görsün ben takip etmiyorum çekilelim dedim🤣