- 34,139
- 18,142
- 113
Slotu boşver spor oyna kirvecanPozisyon bro sende mi bana tavırlısın hayır olsun ? Beğeni cevap yok neyse koyüm dübüre böyle hayatı gidip 20k slot atim.
Slotu boşver spor oyna kirvecanPozisyon bro sende mi bana tavırlısın hayır olsun ? Beğeni cevap yok neyse koyüm dübüre böyle hayatı gidip 20k slot atim.
İnternet berbatPozisyon bro sende mi bana tavırlısın hayır olsun ? Beğeni cevap yok neyse koyüm dübüre böyle hayatı gidip 20k slot atim.
ödülüm gelmedi teşekkürler 😉İnternet berbat
Sen nerde yaşıyon la akraba sinoptamısnİnternet berbat
Konuda biri var ona ödül verirsen beni yoksay görüşmeyelim beybim bol şans.İnternet berbat
TmmKonuda biri var ona ödül verirsen beni yoksay görüşmeyelim beybim bol şans.
0000007 jemıs bönd
2 adım daha gidecek knk daha
Ee ben şimdi yatcam 😭😭
eyvah benim cenabetliğim yüzünden patlar şimdi2 adım daha gidecek knk daha
Akraba beni unutma 😁Beyler çekim verdim @TestoHaylan06 bir önceki konudan öncelikli zaten bir önceki konu olmasada benim kardeşimdir. 1 kişi de ben özel den atacağım . Faturalar duruyor
@Golcümetin ve @snnemre ve teşekkürü borç bilirim . Keşke daha fazla kazansak dağıtsak. Hepinize çok teşekkür ediyorum ulaşamazsak diğer arkadaşlara Gönül koymasın lütfen
Adamsın iyi geceler 😘Beyler çekim verdim @TestoHaylan06 bir önceki konudan öncelikli zaten bir önceki konu olmasada benim kardeşimdir. 1 kişi de ben özel den atacağım . Faturalar duruyor
@Golcümetin ve @snnemre ve teşekkürü borç bilirim . Keşke daha fazla kazansak dağıtsak. Hepinize çok teşekkür ediyorum ulaşamazsak diğer arkadaşlara Gönül koymasın lütfen
Kesene bereket canım kardeşimBeyler çekim verdim @TestoHaylan06 bir önceki konudan öncelikli zaten bir önceki konu olmasada benim kardeşimdir. 1 kişi de ben özel den atacağım . Faturalar duruyor
HainAdamsın iyi geceler 😘
Vay be sevindim bugün. 1000 tl kaç kişiye dokundu @TestoHaylan06 abimiz de başarır ulaşır inşallah birilerineBeyler çekim verdim @TestoHaylan06 bir önceki konudan öncelikli zaten bir önceki konu olmasada benim kardeşimdir. 1 kişi de ben özel den atacağım . Faturalar duruyor
Fiyır aklımdasın dost . Son 3 4 aydır durumlar berbat. Beni anlıyorsun biliyorum. Seviyorum seniAdamsın iyi geceler 😘
Kesene bereketVay be sevindim bugün. 1000 tl kaç kişiye dokundu @TestoHaylan06 abimiz de başarır ulaşır inşallah birilerine
Sen Cansın kardeşimFiyır aklımdasın dost . Son 3 4 aydır durumlar berbat. Beni anlıyorsun biliyorum. Seviyorum seni