Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Passion90 | Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,396
3,710
113
Kedi fearı dost edinmeyin gerçekten kinci ve hain bir kedi

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,938
31,734
113
Kedi fearı dost edinmeyin gerçekten kinci ve hain bir kedi
Kardeşim bu hazmedememişlik nedendir? 500 destek atmışsın 500 de ben atmışım çok kazandın bana neden yollamadın o zaman demek nedir!? Dm açıktı yazdan 5-10k atardık muhabbetimiz aldı verdimiz var diye ? Gidip küfür ettin bana 3 gün banlandın hala devam edip forumun huzurunu kaçırıyordun eline ne geçecek ? @Daimon @Shellac

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,396
3,710
113
Kardeşim bu hazmedememişlik nedendir? 500 destek atmışsın 500 de ben atmışım çok kazandın bana neden yollamadın o zaman demek nedir!? Dm açıktı yazdan 5-10k atardık muhabbetimiz aldı verdimiz var diye ? Gidip küfür ettin bana 3 gün banlandın hala devam edip forumun huzurunu kaçırıyordun eline ne geçecek ? @Daimon @Shellac
Sen bana 1 tl atmadın umursamadın bile ben ona kızıyom adminleri etiketliyon bide küfür mğ ettim

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,585
23,401
113
Konu sahibiyle birbirimizi sevmek yazmiyacaktim ama dayanamadim Cihan heralde fearjr dirnsen daha iki gün önce dm atıp o fearjr ödül vermeyin o millete dmden küfür ediyor demedinmi daha yenide dağıtım yapıyorum dm diyorsun daima o gün listede adın yoktu dm atmistin bana NBA kuponu lazım sıçtım diye ertesi gün ödül hakkımı sana atmıştım ama sen çok tehlikeli bir insansın yemin ederim kusura bakmayın
Ahmet hazır konuya geldin sana iki çift lafım var kardeşim. Gençsin anladık ama dilinin ayarı yok. Seni severdim ama kim çekse o tarafa gidiyorsun. Bunu yapma abi olarak görürsen tavsiye olarak kabul et

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,255
20,836
113
Hiç hayatınızda bir bayan olmadı mı kardeşim kadınlar böyledir dedikodu yapar severler geninde vardır herşeyi herkese ifşa etmeye gerek yokki , bunu bizim gerçek hayatta eşimiz veya kız arkadaşımız varsa onlarda yapar bir kadın ortamında eşinin sevgilisinin arkasından sallar sonra yaptığını hatırlamaz bu tarz şeyleri dikkate almayın kardeşlerim bayan dokusundan anlayın birazcık gerek yoktur varsa bir hata size yakışan üstünü örtmek.

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,613
35,334
113
Hiç hayatınızda bir bayan olmadı mı kardeşim kadınlar böyledir dedikodu yapar severler geninde vardır herşeyi herkese ifşa etmeye gerek yokki , bunu bizim gerçek hayatta eşimiz veya kız arkadaşımız varsa onlarda yapar bir kadın ortamında eşinin sevgilisinin arkasından sallar sonra yaptığını hatırlamaz bu tarz şeyleri dikkate almayın kardeşlerim bayan dokusundan anlayın birazcık gerek yoktur varsa bir hata size yakışan üstünü örtmek.
Yeni gece aksiyonlu mu geçti

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,938
31,734
113
Sen bana 1 tl atmadın umursamadın bile ben ona kızıyom adminleri etiketliyon bide küfür mğ ettim
Neden ban yedin ? Bana ana avrat küfür ettin hayır 28 yaşında adamsın 20 yaşında olsan hadi diyeceğim yaşı küçük anlamıyorum, görmemişiz insan gibi sormak varken o konuda naptın Milyon milyon kazandın battın mı ….. çocuğu yazdın direk???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...