Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet PC nin Değeri Nedir

Alpakone

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,653
2,475
113
LENOVA LEPTOP BİİLENLER YAZABİLİRMİ NE KADAR EDER KOZMETİK 10-7

Ekli dosyalar

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
2,772
113
sahibindene modelini yaz piyasası neyse aynı fiyata koy

altay35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,350
664
113
Bilgisayarciya satsan 10 11 den alır sahibindene koyup beklersen 14 15 16 civarı

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,683
1,871
113
elden satıcaksan en fazla 4 bin tl. ekran kartın kötü eğer bi üst sınıf etseydi 8 ila 10 bin lira arası aracı bulabilirdin. acelen varsa ve herhangi bir ikinci el pc alan dükkana gidersen en fazla 2 bin tl bak en fazla diyorum bazıları çok ölücüde olabilir. islemcin ryzen 5 olması önemli değil , laptop kullandıgın için ısı yüzünden çok dayanaklı değil amd ryzen 5 5600 serisi. eğer tam tersi masa üstünnde aynı parçalar olsaydı ve parça parça satsaydın kat ve kat daha fazla para alırdın. AMD serileri ısı yüzünden masaüstü ve laptop arasında çok farklı dayanıklılık gösteriyor.

sen bunu ancak uygun fiyata sahibinden 3500 tlye ver derim. Bir bilgisayar dükkanı bunu bile vermez

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
A
elden satıcaksan en fazla 4 bin tl. ekran kartın kötü eğer bi üst sınıf etseydi 8 ila 10 bin lira arası aracı bulabilirdin. acelen varsa ve herhangi bir ikinci el pc alan dükkana gidersen en fazla 2 bin tl bak en fazla diyorum bazıları çok ölücüde olabilir. islemcin ryzen 5 olması önemli değil , laptop kullandıgın için ısı yüzünden çok dayanaklı değil amd ryzen 5 5600 serisi. eğer tam tersi masa üstünnde aynı parçalar olsaydı ve parça parça satsaydın kat ve kat daha fazla para alırdın. AMD serileri ısı yüzünden masaüstü ve laptop arasında çok farklı dayanıklılık gösteriyor.

sen bunu ancak uygun fiyata sahibinden 3500 tlye ver derim. Bir bilgisayar dükkanı bunu bile vermez
Aynısını bana bul 5 vereyim sana ne sacmaliyorsun

Alpakone

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,653
2,475
113

NE ANLATIYON aynsından 6 ya getir 4 tane alym

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,683
1,871
113
bak sana bi üst aynı model sıfırını bırakıyorum

ekran kartı ve işlemci önemlidir laptopta ben sahsi olarak laptop için almadım amd serilerini çünkü ısı sorunu yüzünden işlevsiz bırakıyor laptop 'u
masa üstü pc ise amd serilerine göre ayarladım

Alpakone

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,653
2,475
113
bak sana bi üst aynı model sıfırını bırakıyorum

ekran kartı ve işlemci önemlidir laptopta ben sahsi olarak laptop için almadım amd serilerini çünkü ısı sorunu yüzünden işlevsiz bırakıyor laptop 'u
masa üstü pc ise amd serilerine göre ayarladım
olm rahatsızmıssn bir üst modeli 55bin tl sen 4 bin tl diyon :D

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,683
1,871
113
tamam kanka sen bana amd istemcili 150 bin tl lik pc bul ozaman 10 bin tl ye alak
al hocam aynı amd islemcili masaüstü pc imi 6 sene önce 12 bin liraya topladım al resminide asagıya koyuyorum ne anlatıyorsunuz siz. laptoplarda amd işlemci pcnin ağzına s.cıyor sıcaklık yüzünden çözemediler bunu. masaüstü olsa parçalarını istediği fiyatın 1.5 katına satabilirdi. ondan dolayı laptoplarda amd işlemci herhangi bir cihaza ben para vermem bir ikinci el bilgisayarcıda öldürür fiyatı.

pc 1.jpgpc 2.jpg

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113