motor alıp ise baslayacamNe ihtiyacı kardeşim açmısın susuzmu gitcen kumar oyniycan boşver koy biyere sattin say birinden borç al idare et yinede sen bilirsin
motor alıp ise baslayacamNe ihtiyacı kardeşim açmısın susuzmu gitcen kumar oyniycan boşver koy biyere sattin say birinden borç al idare et yinede sen bilirsin
nasıl lan pc de ekran kartı yokmuBende ryzen 7 8845 işlemci rtx 4060 ekran kartı 32 gb ram hp victus var 5 ay önce 2. El 3 aylık iken garantili sıfır hata 29k ya aldım (extra ekipmanları ile beraber 7-8k tutarında) şuanda full ekipman 50 veren var zaman döviz her şeye etken cihazının ort. Ederi ekran kartının pasif olması nedeniyle 7-8 bin civarı tavsiyem letgoya acil başlık ile 12 civarı koyup 8 e kadar pazarlık edip vermen hayırlı satışlar dost elinden çıkarmak bayağı zor olacaktır cihazını.
ciddi alıcıysan temin ederim senin için günde 10 tane geliyor laptop bir çoğunun yüzüne bile bakmıyorum uygunda alsan satmak zor şu son 2-3 yıldır kimse yüzüne bakmıyor.Nerde yasıyorsun kral 11 12 ye bul 10 tane alayım
Kral sahibinden ilanlara bak 1650 ekran kartilalar kaca satılıyorciddi alıcıysan temin ederim senin için günde 10 tane geliyor laptop bir çoğunun yüzüne bile bakmıyorum uygunda alsan satmak zor şu son 2-3 yıldır kimse yüzüne bakmıyor.
12 yıldır teknik servisim var kdz.ereğlide
ryzen 5 harici ekran kartlı laptop ayarlarım sana aynı özelliklerde 10 12 bandından 10 adet ciddi alıcıysan ulaş dost
1er yılda garanti veririm hepsine.
hacı sahibinden ilanlarından bahsetmiyorum ihtiyaç varsa ulaş ben sana parça parça temin edeyim.Kral sahibinden ilanlara bak 1650 ekran kartilalar kaca satılıyor
Düşük işlemciLENOVA LEPTOP BİİLENLER YAZABİLİRMİ NE KADAR EDER KOZMETİK 10-7
Sahibinden de ara ilan sahibini yarı fiyatına veriyor. 10k ya 3-4K pazarlık payı koymuşKral sahibinden ilanlara bak 1650 ekran kartilalar kaca satılıyor