- 57,228
- 19,104
- 113
Yuh lose
Bu kurtaran ne ayak dün listeye almadi bu gun durup dururken konusunu kitledi1 sayı gelmedi ayarlanmış maç geçmiş olsun
Haklıymişsiniz merak ettigim bu adamlar nasıl forumda kalabiliyorYuh lose
Bende bilmiyorum dost ama atmiyormus yani görünüşe goreBu kurtaran ne ayak dün listeye almadi bu gun durup dururken konusunu kitledi
Şansımız yokki başarılı roll bulsak kaypağına denk geliyoruzBende bilmiyorum dost ama atmiyormus yani görünüşe gore
@Hayat1kumar uyardi zaten gormeliydin bu kurtaramayan adam sirayla herkese yanlis yapar gotunu kurtarir yine de banlanmaz dikkatli olacaniz ben bilerek son kez takip etmistim onu utanir diye ama ar damari catlamis onunHaklıymişsiniz merak ettigim bu adamlar nasıl forumda kalabiliyor
Aynen öyle bide yüzsüz bişey.neyse polemik olmasın.gordunuz hemen konuyu kilitletti adam gerçekleri yazınca neyse ben her zaman onun konusuna girip arkadaşları uyaricam 😁@Hayat1kumar uyardi zaten gormeliydin bu kurtaramayan adam sirayla herkese yanlis yapar gotunu kurtarir yine de banlanmaz dikkatli olacaniz ben bilerek son kez takip etmistim onu utanir diye ama ar damari catlamis onun
Vaciptir uyarmak gerek 😄Aynen öyle bide yüzsüz bişey.neyse polemik olmasın.gordunuz hemen konuyu kilitletti adam gerçekleri yazınca neyse ben her zaman onun konusuna girip arkadaşları uyaricam 😁
@Shellac arkadasi uyanırsan sevinirim dost para atmayinca kötü oluyorz@Hayat1kumar uyardi zaten gormeliydin bu kurtaramayan adam sirayla herkese yanlis yapar gotunu kurtarir yine de banlanmaz dikkatli olacaniz ben bilerek son kez takip etmistim onu utanir diye ama ar damari catlamis onun
Ss leri atayum mi@Shellac arkadasi uyanırsan sevinirim dost para atmayinca kötü oluyorz
Kimdir o Sinan dost bilelim de önlemimizi alalım.@Hayat1kumar uyardi zaten gormeliydin bu kurtaramayan adam sirayla herkese yanlis yapar gotunu kurtarir yine de banlanmaz dikkatli olacaniz ben bilerek son kez takip etmistim onu utanir diye ama ar damari catlamis onun
Arif efendi su @sinansrml63 bi.üflermsnKimdir o Sinan dost bilelim de önlemimizi alalım.
Kim kime ne yapmış ne etmiş bilmiyorum. Kim haksız ise ona üflerim ki iki yakası bir araya gelmesin.Arif efendi su @sinansrml63 bi.üflermsn
Ben listeyi sormusum ama sen hep taciz ederdin@Shellac arkadasi uyanırsan sevinirim dost para atmayinca kötü oluyorz
Eskiye donuk bildirim yapabiliyornuyum gidip tüm para istedigi mesajlari yonetime bildireyim bari yuzsuz herife bakBen listeyi sormusum ama sen hep taciz ederdin
Hocam bu @sinansrml63 beni cok üzüyor ne yapmak lazım günahımı giriyoruz acaba .Kim kime ne yapmış ne etmiş bilmiyorum. Kim haksız ise ona üflerim ki iki yakası bir araya gelmesin.
Listeye al demişiz para istememiş bumu yani çocuklar gülerBen listeyi sormusum ama sen hep taciz ederdin