Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling peatsx | Kasa 700 Hedef -- 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,303
4,140
113
@Başkan bu forumda çok sevdiğim bi dostumun basi sikintida dost sırf tek kelime yüzünden lutfen ban atmayın bana adam durup duruken olayi farklı boyutlara taşıdı dha dun banim bitti zaten bu forumda en aktif kişiyim adam patlıcan resmi yok muz resmi yok kobra tarzi kelimelre ve görseller atti bende tek bir kelime ettim sadece zatsn arkadasi yoksaydim
@Başkan onları muhabbet ederken şakasına attım kendisi de gülücük attı ama farklı bir algı yapmaya çalışıyor konuyu inceleyin anlarsınız

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,338
54,143
113
@Başkan arkadas cidden sikintli galiba baskanim bakin adam neler yapiyor ben etten kemikten insanim 2 tane laf ettim kendimi tutamadım ama bu şahısta insani çileden cikartir sizden istirham ediyorum bu sahis için bana ban atmayın bir daha benden yana argo kelime duymucaksiniz size söz veriyorum

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,303
4,140
113
@Başkan arkadas cidden sikintli galiba baskanim bakin adam neler yapiyor ben etten kemikten insanim 2 tane laf ettim kendimi tutamadım ama bu şahısta insani çileden cikartir sizden istirham ediyorum bu sahis için bana ban atmayın bir daha benden yana argo kelime duymucaksiniz size söz veriyorum
@Başkan bana küfür etti sataşan da kendisi kontrol edin lütfen

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,303
4,140
113
@Başkan benim banim yeni bitti ben sahsi kimsyee hareket etmedim konuya bakarsanız görürsünüz zaten o yuzden adaletinizden şüphem yok ben kimseye durup dururken laf etmedim
@Shellac @Daimon @Başkan kendisi diyor banım yeni açıldı kim bilir ne haltlar yedi de ban attınız. Küfür etti bana da sebepsiz yere tartıştı ne güzel rol takip ediyordum

cemsin

Türk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,464
3,887
113
La ben akşam gördüm bu konuyu güzelce uyudum dinlendim uyandım daha roll devamm ediyor :D manyak mıyız abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...