- 6,797
- 4,936
- 113
Harbimi öyle bir şey mi var 🔥Tepkime puanın mesaj sayindan fazla demek ki çok etkinlik yapıyorsun forumda
Harbimi öyle bir şey mi var 🔥Tepkime puanın mesaj sayindan fazla demek ki çok etkinlik yapıyorsun forumda
Bana öyle geldiHarbimi öyle bir şey mi var 🔥
Bol şanslar dostumYaw bu kanguru kandırdı bizi gene Ekli dosyayı görüntüle 340002
Ya bılmedıgı takımları verip duruyo bırak şunu ne uyuyon ona sende adam 6 aydır calısıyo daha maaş ayın 5ını görmedi awqYaw bu kanguru kandırdı bizi gene Ekli dosyayı görüntüle 340002
Dk 25 de bu cümleni ağzına tıkarım 1 senedir çekim yapamıyon konusuyonYa bılmedıgı takımları verip duruyo bırak şunu ne uyuyon ona sende adam 6 aydır calısıyo daha maaş ayın 5ını görmedi awq
Bunlar bilmez arnavut ligini falan dostBence güzel secim
Benim maç geldi dk 12 de senin gıbı sahtekarA uyanlar mezara gider dostDk 25 de bu cümleni ağzına tıkarım 1 senedir çekim yapamıyon konusuyon
Bende bilmiyorum dost 😔😁😍Bunlar bilmez arnavut ligini falan dost
Ohaa sen maç tutturmayami başladın birde dk 12 de gorde inanma 😁😁Benim maç geldi dk 12 de senin gıbı sahtekarA uyanlar mezara gider dost
Sallıyo arada tutuyo işte amini sikiyum falan diye takım adıOhaa sen maç tutturmayami başladın birde dk 12 de gorde inanma 😁😁
Geçen Iy kg ver abi diye aglıyodunOhaa sen maç tutturmayami başladın birde dk 12 de gorde inanma 😁😁
Bu arada. Macta gol yok tuttu diyo aq esseği 😁Ohaa sen maç tutturmayami başladın birde dk 12 de gorde inanma 😁😁