- 6,797
- 4,936
- 113
Bize baba çekenler yaranamiyr kime abi cekmisiz 😁 taktığını alayım dedim 😍Geçen Iy kg ver abi diye aglıyodun
Bize baba çekenler yaranamiyr kime abi cekmisiz 😁 taktığını alayım dedim 😍Geçen Iy kg ver abi diye aglıyodun
Biz bir tek birine baba deriz oda @Yamanbaba 2 gün banlandı sureklı bağlandığını sanıyo bır daha girmedi koca yürekli yaman ruletten ev araba almış öyle dıyoBize baba çekenler yaranamiyr kime abi cekmisiz 😁 taktığını alayım dedim 😍
Ne oldu dost 1k cekimmi olur eskiden 5k aşağı cekmezdn sen 🔥Berat abi birazdan, saplar çekim, talebi oluştur hazırda kalsın @Penaltı
Eskiler eskide kaldı fakirleştikNe oldu dost 1k cekimmi olur eskiden 5k aşağı cekmezdn sen 🔥
Üşeniyorum ATM ye gitmeye 400 🔥 lede hem kim olduğumu merak ediyordun öğrenirsin payfixten 😁Eskiler eskide kaldı fakirleştik
Atmye yürü bi sağlık yürüyüşü yap dost saat 17:30 civarında yürüyüş yapmak insanı 10 sene gençleştiriyormuşÜşeniyorum ATM ye gitmeye 400 🔥 lede hem kim olduğumu merak ediyordun öğrenirsin payfixten 😁
Hahaha 😁🤭Atmye yürü bi sağlık yürüyüşü yap dost saat 17:30 civarında yürüyüş yapmak insanı 10 sene gençleştiriyormuş
Başka forumda kendine yeni av arıyoBiz bir tek birine baba deriz oda @Yamanbaba 2 gün banlandı sureklı bağlandığını sanıyo bır daha girmedi koca yürekli yaman ruletten ev araba almış öyle dıyo
Ne oldu dost 1k cekimmi olur eskiden 5k aşağı cekmezdn sen 🔥
Kim olduğun belli dostÜşeniyorum ATM ye gitmeye 400 🔥 lede hem kim olduğumu merak ediyordun öğrenirsin payfixten 😁
Biz bir tek birine bana deriz oda @Yamanbaba 2 gün banlandı sureklı bağlandığını sanıyo bır daha girmedi koca yürekli yaman ruletten ev araba almış öyle dıBize baba çekenler yaranamiyr kime abi cekmisiz 😁 taktığını alayım dedim 😍
adam isteyen yaman babaya bakacak başka bir şey bilmem benBaşka forumda kendine yeni av arıyo
Yamyamın biriKim olduğun belli dost![]()
Sanal bakiye babasıBiz bir tek birine bana deriz oda @Yamanbaba 2 gün banlandı sureklı bağlandığını sanıyo bır daha girmedi koca yürekli yaman ruletten ev araba almış öyle dı
adam isteyen yaman babaya bakacak başka bir şey bilmem ben