- 47,893
- 52,667
- 113
Bı konuda olan dostlarım gelsin yeni konu acıyom
Umut bana 300 borclu dost bana atHerkes kabulse neden olmasın
Masa tenisi akarBı konuda olan dostlarım gelsin yeni konu acıyom
Gülüm benden onay aldın mı yakışmadı sanaHerkes kabulse neden olmasın
Oyna bakalım 1 basket 3 dk boş gecsın seridenKasa 256 hedef 256 milyar adım 1 geliyo
Kardeşim yanlıs anlamada merak ettiğim bir şey var TLF konuştun mu gorustunmu arayıp soruptami öğrendin vs vs kendi hesabımdan mi duymussunuz yok ee bu durumu bir daha dillendirmezseniz sevinirim.bak para peşinde koşan biri olsam ömerden isterdmde ee o da yok.hanginizden para istedim 0.o yüzden bni başkaları ile karistrmayin ve bu konuyu birdaha acmayalimMesajı alıntılayıp kanıt bırakmıssın ben sildim demek istediğim biz oldukten sonra dırıldıgıne ınandık Senın dost
Bol şanslar dostumParamızı, 470 yapalım sonra futboldan ufak devam ederiz adım 1
Ekli dosyayı görüntüle 340034
Sendeyiz dost seversin çeyrekBol şanslar dostum
Tamam konuyu açmamda öncesinde rollıng yaparken kayboldun arkadan 1 ay gırmedın üstüne onu soyledıler 3 ay yoktun ne bılelım bız dost ahmeterdeme de roll yaptırıyordun hep girdi o söyledi neyse boşver kapatalımKardeşim yanlıs anlamada merak ettiğim bir şey var TLF konuştun mu gorustunmu arayıp soruptami öğrendin vs vs kendi hesabımdan mi duymussunuz yok ee bu durumu bir daha dillendirmezseniz sevinirim.bak para peşinde koşan biri olsam ömerden isterdmde ee o da yok.hanginizden para istedim 0.o yüzden bni başkaları ile karistrmayin ve bu konuyu birdaha acmayalim
Gecmis gecmis de kaldı dost kupona odaklanTamam konuyu açmamda öncesinde rollıng yaparken kayboldun arkadan 1 ay gırmedın üstüne onu soyledıler 3 ay yoktun ne bılelım bız dost ahmeterdeme de roll yaptırıyordun hep girdi o söyledi neyse boşver kapatalım
Bol şanslarParamızı, 470 yapalım sonra futboldan ufak devam ederiz adım 1
Nasıl alıyon 43.5 tan 10 sn oynandı badem 40.5 tu güzel tokada gelmıssınwParamızı, 470 yapalım sonra futboldan ufak devam ederiz adım 1
Tamam dostum sıkıntı yokTamam konuyu açmamda öncesinde rollıng yaparken kayboldun arkadan 1 ay gırmedın üstüne onu soyledıler 3 ay yoktun ne bılelım bız dost ahmeterdeme de roll yaptırıyordun hep girdi o söyledi neyse boşver kapatalım