Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Penaltı / Kasa 100 Hedef ~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,647
100,223
113
Lavuk sureklı üst oynuyo yatıyo baskette bı gün alt oynadı 10 dklık perıyotta 70 sayı çıktı böyle komedi yok

SİYAHGECE

GÖZLERİNİN KARASINA AŞIK OLDUM
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,797
4,936
113
Mesajı alıntılayıp kanıt bırakmıssın ben sildim demek istediğim biz oldukten sonra dırıldıgıne ınandık Senın dost
Kardeşim yanlıs anlamada merak ettiğim bir şey var TLF konuştun mu gorustunmu arayıp soruptami öğrendin vs vs kendi hesabımdan mi duymussunuz yok ee bu durumu bir daha dillendirmezseniz sevinirim.bak para peşinde koşan biri olsam ömerden isterdmde ee o da yok.hanginizden para istedim 0.o yüzden bni başkaları ile karistrmayin ve bu konuyu birdaha acmayalim

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,647
100,223
113
Kardeşim yanlıs anlamada merak ettiğim bir şey var TLF konuştun mu gorustunmu arayıp soruptami öğrendin vs vs kendi hesabımdan mi duymussunuz yok ee bu durumu bir daha dillendirmezseniz sevinirim.bak para peşinde koşan biri olsam ömerden isterdmde ee o da yok.hanginizden para istedim 0.o yüzden bni başkaları ile karistrmayin ve bu konuyu birdaha acmayalim
Tamam konuyu açmamda öncesinde rollıng yaparken kayboldun arkadan 1 ay gırmedın üstüne onu soyledıler 3 ay yoktun ne bılelım bız dost ahmeterdeme de roll yaptırıyordun hep girdi o söyledi neyse boşver kapatalım

SİYAHGECE

GÖZLERİNİN KARASINA AŞIK OLDUM
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,797
4,936
113
Tamam konuyu açmamda öncesinde rollıng yaparken kayboldun arkadan 1 ay gırmedın üstüne onu soyledıler 3 ay yoktun ne bılelım bız dost ahmeterdeme de roll yaptırıyordun hep girdi o söyledi neyse boşver kapatalım
Tamam dostum sıkıntı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...