Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Petrol Ofisi

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,666
4,608
113
Arkadaşlar yarın nasip olursa market görevlisi olarak petrol ofisine basliycam maaşı 45 binmiş icra kesimtimle yine 33-34 alırım telefonla görüştük sanırım acil elemana ihtiyaçlari varmış kimliğimi attım girişimi yaptılar hemen artık hastalığımı yenmem lazım çalışmam lazm

baba7378

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,705
2,014
113
Arkadaşlar yarın nasip olursa market görevlisi olarak petrol ofisine basliycam maaşı 45 binmiş icra kesimtimle yine 33-34 alırım telefonla görüştük sanırım acil elemana ihtiyaçlari varmış kimliğimi attım girişimi yaptılar hemen artık hastalığımı yenmem lazım çalışmam lazm
1000 bet 33 spin girersin sen egt de

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,165
16,646
113
Hayırlısı dostum inşallah bir gün sonra işi bıraktım yazısı yazmazsın.

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,282
684
113
En fazla 1 hafta dayanırsın diyorum

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
782
472
63
İnş olur dost kumardan uzak dur

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,282
684
113
İnşallah dost sağolasın Kemal reis sadece anlamadığım nokta daha yüzyüze görüşmeden kimlik atın hemen girişinizi yapalım dediler yaptilarda nasıl yüzyüze görmeden aldılar anlamadm
Deli olduğunu anladıklarında zaten çıkarırlar yorma kafanı

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,165
16,646
113
İnşallah dost sağolasın Kemal reis sadece anlamadığım nokta daha yüzyüze görüşmeden kimlik atın hemen girişinizi yapalım dediler yaptilarda nasıl yüzyüze görmeden aldılar anlamadm
Normalde evet bi görüşme olması lazımdı orası biraz tuhaf olmuş harbiden baya elemana ihtiyaç var galiba.Belki sen anlattıysan kendini yerterli görmüşlerdir bilemiyorum hakkında hayırlısı olsun bakalım

Zanzibarlı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,499
540
113
Otomotiğe alman lazım ama sürekli basamazsın slotta knk