Evet telefonla görüşmüştuk dost demekki elemana ihtiyaçlari varNormalde evet bi görüşme olması lazımdı orası biraz tuhaf olmuş harbiden baya elemana ihtiyaç var galiba.Belki sen anlattıysan kendini yerterli görmüşlerdir bilemiyorum hakkında hayırlısı olsun bakalım
Hayırlı olsun çalışmadan olmuyor kral Bi yerden sonra boş boş oturmak psikoloji bozuyorArkadaşlar yarın nasip olursa market görevlisi olarak petrol ofisine basliycam maaşı 45 binmiş icra kesimtimle yine 33-34 alırım telefonla görüştük sanırım acil elemana ihtiyaçlari varmış kimliğimi attım girişimi yaptılar hemen artık hastalığımı yenmem lazım çalışmam lazm
Hayırlısı olsun kasayı patlatma öttürürlerArkadaşlar yarın nasip olursa market görevlisi olarak petrol ofisine basliycam maaşı 45 binmiş icra kesimtimle yine 33-34 alırım telefonla görüştük sanırım acil elemana ihtiyaçlari varmış kimliğimi attım girişimi yaptılar hemen artık hastalığımı yenmem lazım çalışmam lazm
Pompayla döverler vallaHayırlısı olsun kasayı patlatma öttürürler
Bence patlatsın 50 bine satın alımı yapsın bonanza 2500 x de . Max alacak bu sefer inanıyorumHayırlısı olsun kasayı patlatma öttürürler
Bu 2 orana atmiyor 30 tur oto 3 turda manuel 1000lik atar haziranın sonunda konu açar 33bini nasıl yedim diye33 bin maaşı 2.00 orana atsan 66 bin yaparsin her ay😅
İmkanı olsa yapar 100 de 99 o potansiyel varBence patlatsın 50 bine satın alımı yapsın bonanza 2500 x de . Max alacak bu sefer inanıyorum
Yok be dost öyle bişey yapmmHayırlısı olsun kasayı patlatma öttürürler
Yapmalı hayatının kurtuluşu artık son kurşun. Forum olarak inanıyoruz inşallah kasayı patlatır Max win alırİmkanı olsa yapar 100 de 99 o potansiyel var
Sadece bi telefonda görüşmeyle hemen yarın basliyabilirmsn dediler o kafama takıldı dost kimlik istediler giriş yapmışlar hemenHayırlısı olsun kasayı patlatma öttürürler
Yanlış anlamada sen orda yapamazsinArkadaşlar yarın nasip olursa market görevlisi olarak petrol ofisine basliycam maaşı 45 binmiş icra kesimtimle yine 33-34 alırım telefonla görüştük sanırım acil elemana ihtiyaçlari varmış kimliğimi attım girişimi yaptılar hemen artık hastalığımı yenmem lazım çalışmam lazm
Basla işte yarın işin var mıSadece bi telefonda görüşmeyle hemen yarın basliyabilirmsn dediler o kafama takıldı dost kimlik istediler giriş yapmışlar hemen
Niye knka benim en çok süre işte durduğum yer benzinlik daha önce shellde çalışmıştımYanlış anlamada sen orda yapamazsin
Şimdiden hakkında hayırlısı olsunArkadaşlar yarın nasip olursa market görevlisi olarak petrol ofisine basliycam maaşı 45 binmiş icra kesimtimle yine 33-34 alırım telefonla görüştük sanırım acil elemana ihtiyaçlari varmış kimliğimi attım girişimi yaptılar hemen artık hastalığımı yenmem lazım çalışmam lazm
Basliyacam yamalım nasip olursaBasla işte yarın işin var mı