- 31,264
- 25,866
- 113
Keyfim yok diye uzatmak istemedimYanlış anlama dostum da neden yorum yapmiyosun diyeceğin bişey varsa söyle kim ne alınacak yada zoruna gidecek insanların
Keyfim yok diye uzatmak istemedimYanlış anlama dostum da neden yorum yapmiyosun diyeceğin bişey varsa söyle kim ne alınacak yada zoruna gidecek insanların
Allah bağışlasın dost Allah acılarını göstermesinOnlar ankaradalar abi la babamlar çağırdı oraya geçtiler yanlızım bu hafta 😂
Amin kardeşim cümlesinin insallahAllah bağışlasın dost Allah acılarını göstermesin
Ee sıkılırsın tabi normal o zaman yapicak bisey yok actigin viskiden devam edicenOnlar ankaradalar abi la babamlar çağırdı oraya geçtiler yanlızım bu hafta 😂
Valla ben depremde bı kadının haykırışıni dinledim hayattan soğudum o yüzden bugün bana bı laf dokunmaz dostKeyfim yok diye uzatmak istemedim
Tekila var abi çık gel aw 😂 uçak biletini ayittirayim yarın çık gel 1 hafta takıl anne baba iyiyse tabi şuanEe sıkılırsın tabi normal o zaman yapicak bisey yok actigin viskiden devam edicen![]()
Allah yardımcımız olsun dostValla ben depremde bı kadının haykırışıni dinledim hayattan soğudum o yüzden bugün bana bı laf dokunmaz dost
Tekila tuz limon 😁 afiyet olsunTekila var abi çık gel aw 😂 uçak biletini ayittirayim yarın çık gel 1 hafta takıl anne baba iyiyse tabi şuan
Sen canından kanından olmayan birinin haykırışını dinledin o hale geldin ben tam tersi bide beni düşünValla ben depremde bı kadının haykırışıni dinledim hayattan soğudum o yüzden bugün bana bı laf dokunmaz dost
Onlar iyide ben iyi degilim biliyon bu sene yine geldi bunuda atlatak seneye Allah buyuk mega yaparizTekila var abi çık gel aw 😂 uçak biletini ayittirayim yarın çık gel 1 hafta takıl anne baba iyiyse tabi şuan
hocam konu acildi yazdik aralarda yine yazdık mesaj kasmak icin durmadan mi yazalim takip etmek yazmak mi sadece hani verilen ödül seni rahatsiz edecekse verileni de sana vereyim gercekten milyonları batırmışız zamaninda 50 100 koymaz bizeMadem uyumadın bi takip etseydin sinerji şekli
Hocam karamsar cevap veriyorsun ben direk söylüyorum bizede hak ver yaraliysa yakınların geçmiş olsun vefat ettiyse Allah rahmet eylesin ne diyeyimSen canından kanından olmayan birinin haykırışını dinledin o hale geldin ben tam tersi bide beni düşün
Müdür geldi dükkana aw bende gelebilirim hafta sonuna o zaman yaparız o zaman 😂Onlar iyide ben iyi degilim biliyon bu sene yine geldi bunuda atlatak seneye Allah buyuk mega yapariz![]()
Ne anlatıyosun be birader sal beni bişey demedim sayhocam konu acildi yazdik aralarda yine yazdık mesaj kasmak icin durmadan mi yazalim takip etmek yazmak mi sadece hani verilen ödül seni rahatsiz edecekse verileni de sana vereyim gercekten milyonları batırmışız zamaninda 50 100 koymaz bize
👍Hocam karamsar cevap veriyorsun ben direk söylüyorum bizede hak ver yaraliysa yakınların geçmiş olsun vefat ettiyse Allah rahmet eylesin ne diyeyim
Sıkı giyin bura bildiğin gibi kulak kesici soguklar varMüdür geldi dükkana aw bende gelebilirim hafta sonuna o zaman yaparız o zaman 😂
Yeğenin zaten telde baba burası çok soğuk dedem mont aldı bugün dedi ordan anladım direk 😂Sıkı giyin bura bildiğin gibi kulak kesici soguklar var![]()
Babada isi biliyo tam mevsiminde cagiriyoki ayazına iyice alissin cocuklarYeğenin zaten telde baba burası çok soğuk dedem mont aldı bugün dedi ordan anladım direk 😂
Almanya'da aynı soğuk abi onu da yasadi şimdi Ankara ile kafa kafaya kapisir bu aylarda 😂😂Babada isi biliyo tam mevsiminde cagiriyoki ayazına iyice alissin cocuklar![]()
Tbrkelr recoErhana kapaks![]()