Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Pikaçuu / Rastgele

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,264
25,866
113
Valla ben depremde bı kadının haykırışıni dinledim hayattan soğudum o yüzden bugün bana bı laf dokunmaz dost
Sen canından kanından olmayan birinin haykırışını dinledin o hale geldin ben tam tersi bide beni düşün

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,650
9,996
113
Madem uyumadın bi takip etseydin sinerji şekli
hocam konu acildi yazdik aralarda yine yazdık mesaj kasmak icin durmadan mi yazalim takip etmek yazmak mi sadece hani verilen ödül seni rahatsiz edecekse verileni de sana vereyim gercekten milyonları batırmışız zamaninda 50 100 koymaz bize

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,291
9,694
113
Sen canından kanından olmayan birinin haykırışını dinledin o hale geldin ben tam tersi bide beni düşün
Hocam karamsar cevap veriyorsun ben direk söylüyorum bizede hak ver yaraliysa yakınların geçmiş olsun vefat ettiyse Allah rahmet eylesin ne diyeyim

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,264
25,866
113
hocam konu acildi yazdik aralarda yine yazdık mesaj kasmak icin durmadan mi yazalim takip etmek yazmak mi sadece hani verilen ödül seni rahatsiz edecekse verileni de sana vereyim gercekten milyonları batırmışız zamaninda 50 100 koymaz bize
Ne anlatıyosun be birader sal beni bişey demedim say