Aynen attım sanaRekor 2 sayıyla kaçmış 276 varmış 40 sene önce Ekli dosyayı görüntüle 945045
276 sayıdan daha dikkat çekici erman kunterin tek başına 153 sayı atmasıRekor 2 sayıyla kaçmış 276 varmış 40 sene önce Ekli dosyayı görüntüle 945045
Bı maç daha var maç 110.56 bitmiş 110 sayının hepsini aynı eleman atmisAynen attım sana
Diğerleri 40 dakika boyunca 🍐 mu toplamışBı maç daha var maç 110.56 bitmiş 110 sayının hepsini aynı eleman atmis
Ona çalışmışlar demekki.adam 40.dk hiç dinlenmeden koşmuş.gecende NBA'de bı eleman 83 attı adabeyo denen kamil.o mactada ona rekor kirdirmak için paso ona verdiler topu ve şansıma bakki ben o maça 2.per alt oynadım son 6 dkda 49 sayı attılar eleman rekor kırdı diye paso faul oldu atış oldu sonradan dusdu jetonDiğerleri 40 dakika boyunca 🍐 mu toplamış
Harbi rekor kırdırmak ıcın yoksa adebayo 83 sayılık adam değilOna çalışmışlar demekki.adam 40.dk hiç dinlenmeden koşmuş.gecende NBA'de bı eleman 83 attı adabeyo denen kamil.o mactada ona rekor kirdirmak için paso ona verdiler topu ve şansıma bakki ben o maça 2.per alt oynadım son 6 dkda 49 sayı attılar eleman rekor kırdı diye paso faul oldu atış oldu sonradan dusdu jeton
Ben olayı kinadin öğünde yazdım şimdide yazıyorum şunu LeBron yada durant denese lafım olmaz ama bu kimki maç başına ortalama sayısı 20 falan sırf bu rekoru kırmak için uğraştı ama hiç hak eden birisi değil.uyuz oldum elemana.kobenin rekoru kırmak için için yaptı 43 tanemi ne serbest kullandı çoğu maç 3luk denemez en son 12 tene 3 denemisti sonra ne oldu bakmadimHarbi rekor kırdırmak ıcın yoksa adebayo 83 sayılık adam değil
Gelir bol şansBende bunu yaptım bi aksilik olmazsa gelir herhalde
Çok deli sayı çıkıyor mactaHarem hayatının 3 lügünü attı adamlar genelde rakipler curry oluyor
5 sayı ondeyız morelını yuksek tutHarem hayatının 3 lügünü attı adamlar genelde rakipler curry oluyor
Bol sansHadi çakma gs
Bol şansHadi çakma gs
Göztepe rahat alır 3. Çeyrek başı ev iyiydi onu degerlendiremediHarem hayatının 3 lügünü attı adamlar genelde rakipler curry oluyor