Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Pokercimusti / Göztepe

Kupon Miktarı
1500
Kupon Oranı
1.95

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,455
62,282
113
Diğerleri 40 dakika boyunca 🍐 mu toplamış
Ona çalışmışlar demekki.adam 40.dk hiç dinlenmeden koşmuş.gecende NBA'de bı eleman 83 attı adabeyo denen kamil.o mactada ona rekor kirdirmak için paso ona verdiler topu ve şansıma bakki ben o maça 2.per alt oynadım son 6 dkda 49 sayı attılar eleman rekor kırdı diye paso faul oldu atış oldu sonradan dusdu jeton

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,573
2,233
113
Ona çalışmışlar demekki.adam 40.dk hiç dinlenmeden koşmuş.gecende NBA'de bı eleman 83 attı adabeyo denen kamil.o mactada ona rekor kirdirmak için paso ona verdiler topu ve şansıma bakki ben o maça 2.per alt oynadım son 6 dkda 49 sayı attılar eleman rekor kırdı diye paso faul oldu atış oldu sonradan dusdu jeton
Harbi rekor kırdırmak ıcın yoksa adebayo 83 sayılık adam değil

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,455
62,282
113
Harbi rekor kırdırmak ıcın yoksa adebayo 83 sayılık adam değil
Ben olayı kinadin öğünde yazdım şimdide yazıyorum şunu LeBron yada durant denese lafım olmaz ama bu kimki maç başına ortalama sayısı 20 falan sırf bu rekoru kırmak için uğraştı ama hiç hak eden birisi değil.uyuz oldum elemana.kobenin rekoru kırmak için için yaptı 43 tanemi ne serbest kullandı çoğu maç 3luk denemez en son 12 tene 3 denemisti sonra ne oldu bakmadim

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,573
2,233
113
Haremin attıgı 3 lükleri curry atamaz ben oynadım diye adamlar ne zmn fark acılss 3 sallıyor laleler