- 997
- 368
- 83
Yakın zamanda bunu yaptın mırazer gold alıp bozdurabılırsın ancak pokustakı lımıtı
Yakın zamanda bunu yaptın mırazer gold alıp bozdurabılırsın ancak pokustakı lımıtı
Bozan var wmaraciHala oluyor mu en son ne zaman denediniz arkadaşlar
Razer alımlarında geçmiyor,Trendyoldan kod aldım kartı black list yaptılar,parayı iade ettilerYakın zamanda bunu yaptın mı
Fiziki pokus çıkarıp ordan bi ayar vermek lazım aldı sattıylaRazer alımlarında geçmiyor,Trendyoldan kod aldım kartı black list yaptılar,parayı iade ettiler
[
Fiziki pokus çıkarıp ordan bi ayar vermek lazım aldı sattıyla
Hayırlısı olsun pes ettimaynı şey dost kabul etmiyor artık güvenlik hatası veriyor denendi
Arada zlot ve slotin gibi siteler de kredi kartı yatırımı deneyin 2 saatte bir onaylıyor ben 2 kere öyle yaptım geçen ayilk çıktığında yatırım bile yapılıyordu şimdi ya bynogame dan razer alıcan da bozdurucan da yarısı kesintiye gidiyor verdiği limitten de kesiyor en iyisi dışarıdan yemek söylemek 2 kere anca söylüyorsun en fazla![]()
Benzeri başıma geldi , şifre unutmuştumArkadaşlar içeride bakiyem var şifremi yanlış girdim diye bloke oldu müşteri hizmetlerine yalvar yakar mailimi söyle diyorum yok gizlidir söyleyemeyiz bilmiyorsanız hesabınız öyle kalır diyor içeride bakiyem var diyorum o sizden kaynaklı diyor daha önce başına gelipte bı çözüm bulan oldu mu sırf mailimi hatırlamıyorum diye adamlar hiçbir çözüm uretmiyorlar ya destek maili attım adamlar sitedeki mailden atın diyor onu bilsem niye destek maili atıyım
Fizikide var kral,bazı marketlerde hala geçmiyor bile pos cihazlarından kaynaklı sanırım,beş kuruş etmez bir uygulama,zaten komisyonla hesaba aktarıyor,o komisyona nakit çekime izin vermesi lazım aslında.Ben trendyol,yemek sepeti dışında kullanıyorum,bazen şokta falan zaten limit olayınıda anlamadım bi 2500 e kadar çektiriyor bi 800 bi 1500 bilemedim valla[
Fiziki pokus çıkarıp ordan bi ayar vermek lazım aldı sattıyla