Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Pokus Yanlış Şifre

Cheguevara

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
69
20
8
Mail olarak TC doğum tarihi ve aktif ibanını yaz mail at kayıtlı mailimi hatırlamadığım için giriş sağlayamıyorum hesabımda ki tüm paramı bu ibanıma iade edilmesini talep ediyorum de paranı alırsın o şekilde ama bir daha giremezsin hatırlayana kadar mailini

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,314
4,280
113
ilk çıktığında yatırım bile yapılıyordu şimdi ya bynogame dan razer alıcan da bozdurucan da yarısı kesintiye gidiyor verdiği limitten de kesiyor en iyisi dışarıdan yemek söylemek 2 kere anca söylüyorsun en fazla :D

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,815
2,313
113
Ben bu siteyi icat edenin aklına sokayım düşün parolayı unutuyorsun ve mailin pasif durumda adam diyor ki sen o maile ulasmassan senin hesabın gitti gider belge göndereyim ikametgâh göndereyim diyorsun yok illaki maili bilmen lazım aptal gerizekalılar müşteri hizmetleri zaten ayrı bı komedi boş çene yapmaktan başka hiçbir yardımları yok yatirdığın parayı hiçbir yerde kullanamıyorsun sürekli güvenlik uyarısı veriyor en sonunda şifremi hatırlayıp illallah ettim bu salaklara hesabımı paramı iade ettikten sonra kapattım hangi aptal gerizekalı bu siteyi kurmussa dünyanın malı ödülünü vermeliler

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
866
703
93
Kardeş.
Pokus hesabını betlerde kullanma.
Bizim bir arkadaş ordan patladı 1 hafta sonra .
Hesabımı kapat de .
Faturana aktarıyorlar .

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,170
1,440
113
ilk çıktığında yatırım bile yapılıyordu şimdi ya bynogame dan razer alıcan da bozdurucan da yarısı kesintiye gidiyor verdiği limitten de kesiyor en iyisi dışarıdan yemek söylemek 2 kere anca söylüyorsun en fazla :D
Arada zlot ve slotin gibi siteler de kredi kartı yatırımı deneyin 2 saatte bir onaylıyor ben 2 kere öyle yaptım geçen ay

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,532
792
113
Arkadaşlar içeride bakiyem var şifremi yanlış girdim diye bloke oldu müşteri hizmetlerine yalvar yakar mailimi söyle diyorum yok gizlidir söyleyemeyiz bilmiyorsanız hesabınız öyle kalır diyor içeride bakiyem var diyorum o sizden kaynaklı diyor daha önce başına gelipte bı çözüm bulan oldu mu sırf mailimi hatırlamıyorum diye adamlar hiçbir çözüm uretmiyorlar ya destek maili attım adamlar sitedeki mailden atın diyor onu bilsem niye destek maili atıyım
Benzeri başıma geldi , şifre unutmuştum
Maile kod gidiyor , maili hatırlıyorum ama mailime giriş yapamıyorum ,iki adımlı doğrulama vardı , eski tel numarama ,içerde 500 tl bakiyem vardı
Mail güncelleme ile talep oluşturdum
Müşteri temsilcilerine ulaştım
Verdikleri cevap : yapacak bişey yok , o maile giriş yapacaksın bi şekilde , sonra uygulama giriş yapıp değiştireceksin

hsynbrkkaya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
284
176
43
[

Fiziki pokus çıkarıp ordan bi ayar vermek lazım aldı sattıyla
Fizikide var kral,bazı marketlerde hala geçmiyor bile pos cihazlarından kaynaklı sanırım,beş kuruş etmez bir uygulama,zaten komisyonla hesaba aktarıyor,o komisyona nakit çekime izin vermesi lazım aslında.Ben trendyol,yemek sepeti dışında kullanıyorum,bazen şokta falan zaten limit olayınıda anlamadım bi 2500 e kadar çektiriyor bi 800 bi 1500 bilemedim valla