- 6,534
- 1,793
- 113
27
Çok şükür ihtiyac yok dost rol konularında gördünmü beni hiç tanıdıklar olur sa girer selam verir muhabbet ederimBen makara kukara anlamam dost
Lan sen neden sayıyon hahahahhaah
Farkındayım kardeşim şaka yapıyorumÇok şükür ihtiyac yok dost rol konularında gördünmü beni hiç tanıdıklar olur sa girer selam verir muhabbet ederim
baska yerde sayinca odul vermiyorlar bari burda sayimLan sen neden sayıyon hahahahhaah
Başka yerlerde alamazsın gruplaşma var malesef çok ben dağıtımı boşunamı bıraktımbaska yerde sayinca odul vermiyorlar bari burda sayim
Maalesef artık bende dışlandımbaska yerde sayinca odul vermiyorlar bari burda sayim
Boşuna tebrik etmedim tamam çek parayı yolla ödülümüwon be wonnnn
Bol şanslar dost kara listenin başı benim o zaman genelde beni kara listenin başına alıyırlar canları sağolsun para gelip geçicidir1 rolcü secerim bazi kişiler benden uzak dursun kara listeye alindilar.
adim 1
Ekli dosyayı görüntüle 877446
guruplasma değil bu bambaşka siz hepiniz eşref tek gibi bisey yani elbet gun olur devran doner yapacagimi bilirimBaşka yerlerde alamazsın gruplaşma var malesef çok ben dağıtımı boşunamı bıraktım
yok be kral seni niye kara listeye aliyim cansin severim seniBol şanslar dost kara listenin başı benim o zaman genelde beni kara listenin başına alıyırlar canları sağolsun para gelip geçicidir
8 adım gönder gelsinwon be wonnnn