- 2,685
- 1,813
- 113
Adam 5.4 skora 1k atmış millete ne para var ağa
Yalandır kralAdam 5.4 skora 1k atmış millete ne para var ağa
Yok la gerçek paylaşmışYalandır kral
Yapay zeka kralYok la gerçek paylaşmış
Yapay zeka çıktı erkeklik bozulduYapay zeka kral
AynbYapay zeka çıktı erkeklik bozuldu
Maç dediğin böyle olur reis 🧐 Harika maç izlettiler@Daimon ne diyorsun bu işe reis şu gözler görür mü şöyle dinamo gibi oynayan Türk takımlarını 😅
Mükemmeldi gerçekten hayrola reis sen uyurdun bu saatler de normaldeMaç dediğin böyle olur reis 🧐 Harika maç izlettiler
Sen benim uyuduğu mu sanıyorsun reisMükemmeldi gerçekten hayrola reis sen uyurdun bu saatler de normalde
Sen benim uyuduğu mu sanıyorsun reis![]()
Ahahahahahha saygılar modumSen benim uyuduğu mu sanıyorsun reis![]()
İyi forumlar reis 🧐Ahahahahahha saygılar modum
İnceyi iyi yakalamışsın reis 😇- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Severiz reis gecen güzel olsunİnceyi iyi yakalamışsın reis 😇
Modum senden yarın için kupon paylaşımı talep ediyorum won çekeceğini hissettim Vesveseyi vermiş oldumİyi forumlar reis 🧐
Reis kuponlarım yatıyor bütün şansımı kız arkadaşımdan kullandımModum senden yarın için kupon paylaşımı talep ediyorum won çekeceğini hissettim Vesveseyi vermiş oldum
1.27 oranı napalım bi tarafımızamı sYüzyılın sonucu en belli maçı
Allah mutlu etsin canoReis kuponlarım yatıyor bütün şansımı kız arkadaşımdan kullandım![]()
Vaaayyy modum uykunun neden tutmadığı belli oldu 😂 ❤Reis kuponlarım yatıyor bütün şansımı kız arkadaşımdan kullandım![]()
Teşekkür ederim reis 🧐Allah mutlu etsin cano