- 7,406
- 4,930
- 113
Psg 6 atar dedik tüm fransayi yaktim
Bızım goller 3 luk sayılsa gene elenırdık bunlaraO değilde şaka maka iyiki Galatasaray elenmiş dedim.Şansa bala burada şu takımdan biriyle yapsa dünyaya rezil olurduk sanırım 😅 9-10 tane yerdik vallahi iyiki elenmişiz şunlara baksana insan gibi oynamıyorlar 😂
Vallahi 3’lük saysalardı yine elenirdik dediğin gibi.Baksana insan gibi oynamıyorlar şunların karşısında poçi kerimin sıfatül eşgali düşünsene 😂Bızım goller 3 luk sayılsa gene elenırdık bunlara
@Daimon ne diyorsun bu işe reis şu gözler görür mü şöyle dinamo gibi oynayan Türk takımlarını 😅O değilde şaka maka iyiki Galatasaray elenmiş dedim.Şansa bala burada şu takımdan biriyle yapsa dünyaya rezil olurduk sanırım 😅 9-10 tane yerdik vallahi iyiki elenmişiz şunlara baksana insan gibi oynamıyorlar 😂
bol sansEkli dosyayı görüntüle 965412Ekli dosyayı görüntüle 965412 şerefin varsa 6 yı atarsın psg
Allah kurtarmış biziVallahi 3’lük saysalardı yine elenirdik dediğin gibi.Baksana insan gibi oynamıyorlar şunların karşısında poçi kerimin sıfatül eşgali düşünsene 😂
5-2 den sonra kötü döndü dost Bayern geçmiş olsunEkli dosyayı görüntüle 965412Ekli dosyayı görüntüle 965412 şerefin varsa 6 yı atarsın psg
Tebrikler kara dostaha bitti won![]()
Yok ya o kadar rencide etmezler 3-5 0 da bırakırlarO değilde şaka maka iyiki Galatasaray elenmiş dedim.Şansa bala burada şu takımdan biriyle yapsa dünyaya rezil olurduk sanırım 😅 9-10 tane yerdik vallahi iyiki elenmişiz şunlara baksana insan gibi oynamıyorlar 😂
Vallahi ben olsam hayatta Bayerni karşıma alamazdım tebrikler hakedilmiş bir kupon bu para helaldir sana dost tebrik ediyorum 😂aha bitti won![]()
hayirli olsunaha bitti won![]()
eyw inancımız tamdıVallahi ben olsam hayatta Bayerni karşıma alamazdım tebrikler hakedilmiş bir kupon bu para helaldir sana dost tebrik ediyorum 😂
Yok be dost Liverpool bile 8-9 yapacaktı Uğurcana dua ettik bunlardan biriyle oynasak Uğurcanda kurtaramazdı bizi 😂Yok ya o kadar rencide etmezler 3-5 0 da bırakırlar
ben seni tutuyorumaha bitti won![]()
Ellerinden gelse hitleri bile oyuna alır bu almanlar acıma yok bunlardaYok ya o kadar rencide etmezler 3-5 0 da bırakırlar