Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin PSG & Lyon

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,351
1,088
113
Futbolda şike vardır ama o bahsettigin şey bu ligde olsa bile bu maçta olmaz kardeşim.sen bari etme be.2 gün önce fener sikemi yaptı şimdi?gs bu ara çok puan kaybediyor sikemi yapıyor.fenerin yediği gol akıl alır gibi değil şike diycekseniz ona diyin bari amatör kaleci yapmaz o hatayı.allahin mali kendi arkadaşı kafa vurusuna cikicak gitti onu itti onuda oyundan düşürdü kendisi topa bile ziplayamadi
asıl bu şike bence kaleye ılk okula gıden bebeyı koy yıne yemezdı o golu pesde joyıstıkde ucgene basılı kalırdı kalecı cıkardı ortasahaya kadar gercegı oldu

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,933
2,693
113
Ayıp yani 700 alıp insan bir 20 30 dağıtır
Ya terbiyesizim Lazio denen süzme 500 k falan kazandı kaç kere çekim paylaşta paylaştı önceleri bir süre sesi çıkmıyordu parası bitince kuduruyor anca. Yok borç ödedim yok şunu yaptım diye geziyor. Bana diyeceğinize ona falan da desenize. Daha saymadigim kaç bin kazanan kişiler var kazanınca sesi çıkmayan. Bir enayi ben miyim terbiyesizim 😃

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,503
30,743
113
Ya terbiyesizim Lazio denen süzme 500 k falan kazandı kaç kere çekim paylaşta paylaştı önceleri bir süre sesi çıkmıyordu parası bitince kuduruyor anca. Yok borç ödedim yok şunu yaptım diye geziyor. Bana diyeceğinize ona falan da desenize. Daha saymadigim kaç bin kazanan kişiler var kazanınca sesi çıkmayan. Bir enayi ben miyim terbiyesizim 😃
700ü faize yatırınca aylık getirisi ne oluyor hacı

Danger38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,263
3,608
113
Dostum kazan ben mutlu olurum senden bir talebim de olmadi umarım hep kazanırsın

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Hani burakmistin orayı bu bilgileri nereden biliyon 🤣