- 12,263
- 3,608
- 113
Oo tusubasaŞike vardır artık çoğu topçu pen kaçırıyor ve kaleci ile atmıyorlar kaleci çalım deniyorlar kale boşsa bile yerden yavaş vursa gol olacak maçlara yalandan düşüp gülüyorlar. Artık futbol kara bir oyun
Oo tusubasaŞike vardır artık çoğu topçu pen kaçırıyor ve kaleci ile atmıyorlar kaleci çalım deniyorlar kale boşsa bile yerden yavaş vursa gol olacak maçlara yalandan düşüp gülüyorlar. Artık futbol kara bir oyun
Ağlamaya burda devam ediyor 🤣Oo tusubasa
Yok ya artık ağlamaz 700 almadı mı buAğlamaya burda devam ediyor 🤣
He ya 700k kazanmış faize atmış geri kalaniyla oynuyor musYok ya artık ağlamaz 700 almadı mı bu
asıl bu şike bence kaleye ılk okula gıden bebeyı koy yıne yemezdı o golu pesde joyıstıkde ucgene basılı kalırdı kalecı cıkardı ortasahaya kadar gercegı olduFutbolda şike vardır ama o bahsettigin şey bu ligde olsa bile bu maçta olmaz kardeşim.sen bari etme be.2 gün önce fener sikemi yaptı şimdi?gs bu ara çok puan kaybediyor sikemi yapıyor.fenerin yediği gol akıl alır gibi değil şike diycekseniz ona diyin bari amatör kaleci yapmaz o hatayı.allahin mali kendi arkadaşı kafa vurusuna cikicak gitti onu itti onuda oyundan düşürdü kendisi topa bile ziplayamadi
O süpermiş etkinlik yaptı mi ben kaçırdımHe ya 700k kazanmış faize atmış geri kalaniyla oynuyor mus
Günahını vermez kimseyeO süpermiş etkinlik yaptı mi ben kaçırdım![]()
Ayıp yani 700 alıp insan bir 20 30 dağıtırGünahını vermez kimseye
FakirAyıp yani 700 alıp insan bir 20 30 dağıtır
Sen kimsin ben kimim bunlar kimlerOo tusubasa
Ya terbiyesizim Lazio denen süzme 500 k falan kazandı kaç kere çekim paylaşta paylaştı önceleri bir süre sesi çıkmıyordu parası bitince kuduruyor anca. Yok borç ödedim yok şunu yaptım diye geziyor. Bana diyeceğinize ona falan da desenize. Daha saymadigim kaç bin kazanan kişiler var kazanınca sesi çıkmayan. Bir enayi ben miyim terbiyesizim 😃Ayıp yani 700 alıp insan bir 20 30 dağıtır
Diğer yeri alacam herkesi banlicam yakında 😃 Ayıbı görecekler.Ayıp yani 700 alıp insan bir 20 30 dağıtır
700ü faize yatırınca aylık getirisi ne oluyor hacıYa terbiyesizim Lazio denen süzme 500 k falan kazandı kaç kere çekim paylaşta paylaştı önceleri bir süre sesi çıkmıyordu parası bitince kuduruyor anca. Yok borç ödedim yok şunu yaptım diye geziyor. Bana diyeceğinize ona falan da desenize. Daha saymadigim kaç bin kazanan kişiler var kazanınca sesi çıkmayan. Bir enayi ben miyim terbiyesizim 😃
15-18 arasında başlar700ü faize yatırınca aylık getirisi ne oluyor hacı
Dostum kazan ben mutlu olurum senden bir talebim de olmadi umarım hep kazanırsınYa terbiyesizim Lazio denen süzme 500 k falan kazandı kaç kere çekim paylaşta paylaştı önceleri bir süre sesi çıkmıyordu parası bitince kuduruyor anca. Yok borç ödedim yok şunu yaptım diye geziyor. Bana diyeceğinize ona falan da desenize. Daha saymadigim kaç bin kazanan kişiler var kazanınca sesi çıkmayan. Bir enayi ben miyim terbiyesizim 😃
1 m yatırdım ben 30-35 civarı falan.700ü faize yatırınca aylık getirisi ne oluyor hacı
Okadar düşük değil arttı biraz faizler15-18 arasında başlar
Hani burakmistin orayı bu bilgileri nereden biliyon 🤣Ya terbiyesizim Lazio denen süzme 500 k falan kazandı kaç kere çekim paylaşta paylaştı önceleri bir süre sesi çıkmıyordu parası bitince kuduruyor anca. Yok borç ödedim yok şunu yaptım diye geziyor. Bana diyeceğinize ona falan da desenize. Daha saymadigim kaç bin kazanan kişiler var kazanınca sesi çıkmayan. Bir enayi ben miyim terbiyesizim 😃
25 k700ü faize yatırınca aylık getirisi ne oluyor hacı