Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin PSG & Lyon

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,933
2,693
113
Dostum kazan ben mutlu olurum senden bir talebim de olmadi umarım hep kazanırsın
İşte diğer yeri bıraktım dağıtım olmadı diye kuduruyor çoğu. En büyük hata burası ile aynı nick katmam yoksa burda kimse ile selam sabah yok gibi birşey. Diğer yerde gizli olup çok kazanan var geçmişte sesi çıkmayan 😃 Zaten elde para bırakmadım hesap boş yatırım yaptım hep

Danger38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,263
3,608
113
H
İşte diğer yeri bıraktım dağıtım olmadı diye kuduruyor çoğu. En büyük hata burası ile aynı nick katmam yoksa burda kimse ile selam sabah yok gibi birşey. Diğer yerde gizli olup çok kazanan var geçmişte sesi çıkmayan 😃 Zaten elde para bırakmadım hesap boş yatırım yaptım hep
Hayrını gör dostum

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,933
2,693
113
Neyse ben gidiyorum zaten yakında burayı da bırakacam bir şey yazıyoruz bizi buluyorlar 😃

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,933
2,693
113
Psg sirket takimi zaten lyonu 5 ler yoksa
Benfica bir ara bir takımla maç yapmıştı 2 hafta önce falan oranı Benfica 0 di maç 1.1 bitmişti. Sonra gitti evinde sporting yendi dün. Yani o maçı da alsa şampiyonluga aday olacaktı. En iyisi boş vermek

rdwnnn3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,793
539
113
Ya terbiyesizim Lazio denen süzme 500 k falan kazandı kaç kere çekim paylaşta paylaştı önceleri bir süre sesi çıkmıyordu parası bitince kuduruyor anca. Yok borç ödedim yok şunu yaptım diye geziyor. Bana diyeceğinize ona falan da desenize. Daha saymadigim kaç bin kazanan kişiler var kazanınca sesi çıkmayan. Bir enayi ben miyim terbiyesizim 😃
Bu üslubun yanlış zamanında ne kadar etkinlik yaptı olmadı borçlar verdi hatta senle birlikte Delgado10 a çarpıldı sende Lazio nun etkinliğinden pay sahibi olmuştun, şimdi üç kuruş kazandın diye böyle konuşmana anlam veremedim. Para elinin kıridir bugün var yarın dibi görebilirsin. Düşmez kalkmaz bir Allah umarım insan yerine koymadığın kişilerin durumuna düşmezsin

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,559
20,038
113
Evet cukka yarışı başlamış bu konuda da