- 6,372
- 4,601
- 113
Sıkıntı yok dost iyi kaldırıdk oda nazarlık43.5 hiç almayaydın keşke
Sıkıntı yok dost iyi kaldırıdk oda nazarlık43.5 hiç almayaydın keşke
Maximin yapsin ya da kim yapmak istiyorsaKim yapıcak dağıtımı birini seçin 6 kişiyide yazın buraya ok dielim
Bende yapabilirim sen bilirsinKim yapıcak dağıtımı birini seçin 6 kişiyide yazın buraya ok dielim
Tabi iyi olan geldiSıkıntı yok dost iyi kaldırıdk oda nazarlık
8 kişiyiz sanırım ilk kupondan yana 6 veya 7 dir yapalım mı liste vs.Sıkıntı yok dost iyi kaldırıdk oda nazarlık
Yok kanka Hayat1kumar yapsın hepimizden buyuk oMaximin yapsin ya da kim yapmak istiyorsa
Tamamdır dost 1dkJoe kardes yaz abi altı kişiyi
Kim yapmak istiyorsa yapsin farketmezYok kanka Hayat1kumar yapsın hepimizden buyuk o
Ona dedik cvp alamadıkYok kanka Hayat1kumar yapsın hepimizden buyuk o
Buyuklulkle ne alaka brocum dağıtıcı sgalam olsun isterse 5 yaşında olsun.valla parayı alıp kaçan oldu hurda hemde cooookkYok kanka Hayat1kumar yapsın hepimizden buyuk o
Yazdım ya bro ben yapım diye.fark etmez benim icinOna dedik cvp alamadık![]()
Kastım o değil be abi nereden ne çıkarıyon sende 🤣Buyuklulkle ne alaka brocum dağıtıcı sgalam olsun isterse 5 yaşında olsun.valla parayı alıp kaçan oldu hurda hemde cooookk
Tmm şimdi anladım.saygilar bizden kardeşKastım o değil be abi nereden ne çıkarıyon sende 🤣
Helal dost kesene bereket şansın daim olsun6100 atim
1 k adam başı dostlar
Emeğinize sağlık gönül isterdi daha fazla atim 10 k kupon gelemdi sağlık olsun
Ulan bu adam geçen senede böyle yapmisdi herşey gönlünce olsun.sana 60k olarak sansinla döner umarim6100 atim
1 k adam başı dostlar
Emeğinize sağlık gönül isterdi daha fazla atim 10 k kupon gelemdi sağlık olsun