Kanka bu futbolda her zaman siciyoruz niye anlamadım vallahi@qguzh4nn0 sağlam bi tek adım yapicakmış![]()
Kanka bu futbolda her zaman siciyoruz niye anlamadım vallahi@qguzh4nn0 sağlam bi tek adım yapicakmış![]()
Allahim sen bana mukayyet ol yarabbim beni konudan dışlayin bisey yazarsam 🤣😂😅Miko aslansin sen kardeşim seni dinlemeliydik şimdi başarılı olursak yine tersini yapacaz inşallah
Aynen kanka bencede fren yapalım güzel giderken kaza yapmayalım bir dahaBu sefer harbiden fren yapacağız şaka maka da gerekli Tom baba gördün işte
Oğuzhan ne derse yanındayız destek fulizmBasket candır
Sağlam olan hiç bişe yok dosta 2 adım yapcm.bu sefer önce şu kuponu getrlm@qguzh4nn0 sağlam bi tek adım yapicakmış![]()
İnşallahSağlam olan hiç bişe yok dosta 2 adım yapcm.bu sefer önce şu kuponu getrlm
Bol sanslar dost1.Adim gizli sponsora teşekkürler🧿
İşimiz zor desene1.Adim gizli sponsora teşekkürler🧿
Ellerinde onların sanal ise oynuyorlar normal maç ise geç düşüyordurO değil az önce 50 lira param vardı attım siteye iki maça bastım Ulan basket maçı 4.40 vardı 10 sayı olmuştu 28.5 alt dedim ulan 2.28 kala bi anda skor 29 sayı oldu ms 39 sayıda bitti sitelerde sorunmu var bilerekmi yapıyor yoksa kahpeler cozemedim
Hiç bişey kolay değil ki canİşimiz zor desene
Cekya Kosova maçı u18 sampiyonasiEllerinde onların sanal ise oynuyorlar normal maç ise geç düşüyordur
Aynen geç düşüyor kanksCekya Kosova maçı u18 sampiyonasi