2017 2018 kayıtlı dan korkmayacan emmi yaşaBu forumda potansiyelli çok bunun gibisi var ama belli etmiyorlar Allah’a şükür şu zamana kadar ne kimsenin parasını yedik nede sözümüzü
Vallahi yordular hayatımızı mahvettiler Ulan ne güzel iki maç yapıp keyfimize bakıp zaman geciriyordukYine Oğuzhan olgun bir şahsiyet ben öyle görüyorum sende öylesin bizi içten uzemezler Allah'ın izniyle güçlü durmasını biliyoruz amma velakin çok yorulduk yawwwww
Aramız limonu gardasimla bilmeden bı kusur islemiz ona sanirm@parsens nerelerdesin hele gel bize bi Sponsor ol 🙂😊😅😁
İmkansız diyorum gardasim küsmez sana ki kalibimi basarım seninde yanlış yapmayacaginaAramız limonu gardasimla bilmeden bı kusur islemiz ona sanirm
Beni hayat önce 2004 de sonra da 2020 de üzdü zaten benim için hayat bitti hele 2013 le 2019 arası olanı hiç demiyorum bileYine Oğuzhan olgun bir şahsiyet ben öyle görüyorum sende öylesin bizi içten uzemezler Allah'ın izniyle güçlü durmasını biliyoruz amma velakin çok yorulduk yawwwww
Allah güç kuvvet versin inşallah dertlerini sana unutursun amin kardeşimBeni hayat önce 2004 de sonra da 2020 de üzdü zaten benim için hayat bitti hele 2013 le 2019 arası olanı hiç demiyorum bile
Amin garadasim amin hepimize inşallah diyeceğim tek şey anne ve babalarinizi üzmeyin hayattalarsa onlara sıkı sıkı sarılınAllah güç kuvvet versin inşallah dertlerini sana unutursun amin kardeşim
Başaramadım abi neyi başşaramadin a.. 😂😂😂😂😂😂 Ulan aklıma geldi birdenBasaramadk beyler hakkınızı helal edin
Mekanları Cennet olsun inşallah amin eyvalla kardeşimAmin garadasim amin hepimize inşallah diyeceğim tek şey anne ve babalarinizi üzmeyin hayattalarsa onlara sıkı sıkı sarılın
Amin cümlemizin inşallah gardasim Allah razı olsun sagolasinMekanları Cennet olsun inşallah amin eyvalla kardeşim
Sağlık olsun dost 🔐