Macin ilk yari istatistiklerine bak bi neden o derece delirdiğimi anlarsın dost 20 sut çektiler direkler kaçanlar top resmen benim yüzümden kalenin içine girmek istemedi puahaArjantin kan emer kan
Macin ilk yari istatistiklerine bak bi neden o derece delirdiğimi anlarsın dost 20 sut çektiler direkler kaçanlar top resmen benim yüzümden kalenin içine girmek istemedi puahaArjantin kan emer kan
Bol şans@Kemal34 kesesine berkeet
1Adim
Nerede lütfen söyleyin puhaha@ahmetcansarac61 cekilis cikmis al paramızı gel artık intikam almamız lazım puaha
Bol şans diliyorum@Kemal34 kesesine berkeet
1Adim
Ahmet yolla bi sponsorluk rolü dahaNerede lütfen söyleyin puhaha
Baktım şimdi rezillik ama arjantin olunca şaşırmayıyor insanMacin ilk yari istatistiklerine bak bi neden o derece delirdiğimi anlarsın dost 20 sut çektiler direkler kaçanlar top resmen benim yüzümden kalenin içine girmek istemedi puaha
Sinan’a da rızzık çıktı 😁Macin ilk yari istatistiklerine bak bi neden o derece delirdiğimi anlarsın dost 20 sut çektiler direkler kaçanlar top resmen benim yüzümden kalenin içine girmek istemedi puaha
Nerde olacak la beni alintilamissin eger burdan bimemm ne kadar alırsam sna rol artıracam demişsin ondan söz ediyorum ne alemde birseyler alabildin miNerede lütfen söyleyin puhaha
Ellesme sira benim @ahmetcansarac61 ahmedim.dusme 😂😂Ahmet yolla bi sponsorluk rolü daha
Bak sen burdan yürürsün oğuzhanım boşver şimdi 2-0 olur 😁Ellesme sira benim @ahmetcansarac61 ahmedim.dusme 😂😂
Az önce 3 maça 1.5k attım. Maça 3.5 diyrcrğime eve 3.5 drmişim. 3 1 bitti. Para çöpe gitti hala şoku atlatamadımAhmet yolla bi sponsorluk rolü daha
5li kombin ne maclar ne orandan geldi dost en düşük oran yine bu arjantindeki maçtı adamlar çok ta iyi oynadılar da kor talih şansımız yokki olmayınca olmuyor işte dostBaktım şimdi rezillik ama arjantin olunca şaşırmayıyor insan
500 çıkmış kahroldum ama yine de çektim...Nerde olacak la beni alintilamissin eger burdan bimemm ne kadar alırsam sna rol artıracam demişsin ondan söz ediyorum ne alemde birseyler alabildin mi
Sağlık olsun erhanım boşver bak yoksa deliririz5li kombin ne maclar ne orandan geldi dost en düşük oran yine bu arjantindeki maçtı adamlar çok ta iyi oynadılar da kor talih şansımız yokki olmayınca olmuyor işte dost
Bu ara bu tür şansızlıklar çok oluyorAz önce 3 maça 1.5k attım. Maça 3.5 diyrcrğime eve 3.5 drmişim. 3 1 bitti. Para çöpe gitti hala şoku atlatamadım