Cok çıkmış puaha gule gule harca puaha500 çıkmış kahroldum ama yine de çektim...
Sır gibi sakladığım bi kuponum var puhaha gelirse bi ufak dans ederizCok çıkmış puaha gule gule harca puaha
Erhan emmi 😁Cok çıkmış puaha gule gule harca puaha
Bana hiç nasip olmadı olur muSır gibi sakladığım bi kuponum var puhaha gelirse bi ufak dans ederiz
Sole bacım ne olduErhan emmi 😁
Bol şans@Kemal34 kesesine berkeet
1Adim
Bol şans diliyorum kankamSır gibi sakladığım bi kuponum var puhaha gelirse bi ufak dans ederiz
Seni görünce mutlu oldum 🙏🏻Sole bacım ne oldu
Sır gibi mi sır sadece 2 kişi arasında olur ahmetim yolla dm den bakamda wonlasın kupon tek kişiye sır olmazSır gibi sakladığım bi kuponum var puhaha gelirse bi ufak dans ederiz
Bu hayatta en kötü şey birine umut verip sonra o umudun boşa çıkmasıdır lutfen bana umut verme sonra inanirim ve üzülürüm puahaSır gibi sakladığım bi kuponum var puhaha gelirse bi ufak dans ederiz
Olmaz 😁Sır gibi mi sır sadece 2 kişi arasında olur ahmetim yolla dm den bakamda wonlasın kupon tek kişiye sır olmaz
Kaleciler panter oldu bugun TFF maclarndaMaça bak yaprak kımıldamıyor hiç bi yerde
Cok sevindim dost puahaSeni görünce mutlu oldum 🙏🏻
Ahmet benim ondan uzak durun lütfen puahaSır gibi mi sır sadece 2 kişi arasında olur ahmetim yolla dm den bakamda wonlasın kupon tek kişiye sır olmaz
cansın ErhanımCok sevindim dost puaha
Devre olsun atacam inter napoliSır gibi mi sır sadece 2 kişi arasında olur ahmetim yolla dm den bakamda wonlasın kupon tek kişiye sır olmaz