- 74,089
- 39,355
- 113
Konuyu pik eden ErhanBeyler konuyu pic etmeyin savasmayn burda
Konuyu pik eden ErhanBeyler konuyu pic etmeyin savasmayn burda
Erhan bir daha konuları pik edersen seni banlatırımPuahahhaha
Ben banlanmam muro aslaErhan bir daha konuları pik edersen seni banlatırım
Bu yorumun sebebini öğrenmek için bı kaç sayfa geri gitmem gerekiyor galiba...Bu bı kulagimiza küpe olsun bizim rollerdede bazen aksilikler oluyor yani ben şahsen empati kurabiliyor ve oguzhani anlayabiliyorum ama demek sende düşünceler böyle![]()
250 lira için adam pıçaklayacaklar aw 😂@qguzh4nn0 kanka ne yaptın diye bakayım dedim ortalık 56 olmuş amq
Pıçaklanmış olma ihtimali yüksek o adamların 🤣🤣250 lira için adam pıçaklayacaklar aw 😂
Evet sana hep diyordum icimden suna bak hele ne hiyar bi adam bu bjkBu bı kulagimiza küpe olsun bizim rollerdede bazen aksilikler oluyor yani ben şahsen empati kurabiliyor ve oguzhani anlayabiliyorum ama demek sende düşünceler böyle![]()
Valla ayıp MK yani@qguzh4nn0 kanka ne yaptın diye bakayım dedim ortalık 56 olmuş amq
Konu sınırlarını aşmış kankam kitletmeni tavsiye ederim iyi akşamlar 🌆Valla ayıp MK yani
Lan dur dağıtımı yapmadık daha. Dağıtımı yapiyim sonra kitlerizKonu sınırlarını aşmış kankam kitletmeni tavsiye ederim iyi akşamlar 🌆
Bu kadar büyük konuşuyorsunBen banlanmam muro asla
Senim rollere katilmiyom zaten gelip lose olir insallah diyip gidecektim puhagadadsBu bı kulagimiza küpe olsun bizim rollerdede bazen aksilikler oluyor yani ben şahsen empati kurabiliyor ve oguzhani anlayabiliyorum ama demek sende düşünceler böyle![]()
Dur girgir yapiyoz burda loValla ayıp MK yani