- 43,416
- 7,837
- 113
Valla sıfırımKendi cebinden yapakoy onu da biz mi söyleyelim. Ver paramızı
Valla sıfırımKendi cebinden yapakoy onu da biz mi söyleyelim. Ver paramızı
Olsa yapacak mıydın sanki 🤣🤣Valla sıfırım
Ya e görüyorsun değil mi ödül alamayınca böyle insanlar oraya buraya saldırıyor 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄 en sevdiğim en sevdiğimKendi cebinden yapakoy onu da biz mi söyleyelim. Ver paramızı
La ne acelen var 1 saat sonra al parayı knka 😂Olsa yapacak mıydın sanki 🤣🤣
YapmmazzzOlsa yapacak mıydın sanki 🤣🤣
Yapardı kefilim yok derse çıkarır ben vururum masaya oda onu bilirrrrr @ahmetc10Olsa yapacak mıydın sanki 🤣🤣
La bir saattir takılıyoruz. Herşeyi ciddiye almayın ank. Sabahtır yazdıklarımı ciddiye aldıysan vay halineLa ne acelen var 1 saat sonra al parayı knka 😂
Lan espri yapıyom bende knka saçmalama 😂La bir saattir takılıyoruz. Herşeyi ciddiye almayın ank. Sabahtır yazdıklarımı ciddiye aldıysan vay haline
Yanlış etiket dost ben kimseyle tartismadim. La düzelt mesajı@Beşiktaş @Muroo1988 @sinansrml63 Beyler Allah için tartışmayın artık. Tamam bitirin. Konu daha fazla uzamasın
Sıkıntı yok@Marley15 knka espriydi benimki de yanlış anlama sakın
Yav knka genel olarak yazdım yav 😂Yanlış etiket dost ben kimseyle tartismadim. La düzelt mesajıişteyim nasıl tartışmalım
![]()
Benim yerime seni yazmis kesin puhahaYanlış etiket dost ben kimseyle tartismadim. La düzelt mesajıişteyim nasıl tartışmalım
![]()
Aslında sadece sinanı yazacaktım da ayıp olmasın dedim 😂Benim yerime seni yazmis kesin puhaha
çekim verdi gelince ahmete yollicak ahmet dağıtacakson durum ne